"Деякі падають в море, деякі - росіянам на голови": Ігнат розповів про російські ракети

9 січня 2023, 18:53
За інформацією спікера ПС ЗСУ Юрія Ігната, деякі ракети окупантів досить часто і потужно падають в акваторії Каспійського моря.
Ракета, Гнат
Спікер ПС ЗСУ Юрій Гнат розповів про російські ракети / скріншот з відео, командування ПС ЗСУ

У нових російських ракет є недоліки, через які вони можуть падати росіянам в буквальному сенсі на голови, не долітаючи навіть до кордону України. З такою заявою виступив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі єдиного телемарафону.

За його інформацією, деякі ракети окупантів падають в акваторії Каспійського моря.

"Знаємо теж, що не всі ракети, що випускаються окупантами по Україні, долітають навіть до наших кордонів. Деякі падають в Каспійське море, деякі — росіянам на голови. Навіть ці ракети нові мають певні недоліки, і сподіваюся, що таких ракет у них буде все більше і вони будуть падати на їх же території", — розповів Гнат.

Атаки по Україні дронами-камікадзе Shahed

Раніше ексначальник пресслужби Генштабу ЗСУ полковник Владислав Селезньов зазначав, що Росія навмисно атакує Україну дронами-камікадзе в нічний час щоб обійти українську ППО. У темний час доби і при поганих погодних умовах розгледіти в небі "Шахеди" набагато важче, на це і розраховують російські окупанти.

Нагадаємо, українські сили протиповітряної оборони за минулі дві доби збили 100% дронів, якими російські війська атакували територію України. Такі дані озвучив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Гнат.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти