Буданов розповів, коли Україна може перемогти у війні

3 січня 2023, 17:01
На Україну чекатиме радість і перемога, у той час як в країні-агресорці РФ відбудеться трансфер влади.
Украинские военные, ВСУ, Кирилл Буданов
Буданов розповів, коли Україна може перемогти у війні/ 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада, УНІАН

2023 рік може стати переможним для України у цій війні. А на Росію цього року чекає трансфер влади.

При цьому лише час покаже, хто прийде в РФ до влади – реваншисти чи більш лояльні політики – після того, як з "трону" скинуть російського диктатора Володимира Путіна. Про це сказав очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі національного телемарафону.

"Радість і перемогу – ось, що нам принесе 2023 рік. Щонайменше, я на це сподіваюся", – спрогнозував Буданов.

відео дня

Також він висловився щодо того, коли може завершитися війна, якщо опиратися на озвучені прогнози. Він прокоментував припущення, що війна може тривати до року, при цьому зазначив, що критерії в усіх різні.

"Для багатьох людей війна почалася 24 лютого, хоча насправді, нагадаю, вона триває з 2014 року. Ну якщо додати рік, то це й буде середина або друга половина 2023 року. У світі може статися будь-що, але є певний набір факторів, певні алгоритми, які задіяні вже, і, спираючись на це, я роблю висновки", – наголосив Буданов.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів важливе засідання Ставки. На черговому засіданні Ставки верховного Головнокомандувача президент і військові обговорили обстановку на фронті і ймовірні кроки агресора в найближчий період.

Раніше представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Черняк розповів, що РФ докладає максимальних зусиль для того, щоб зберегти "коридор" до захопленого Криму. Москві не вдалося його повноцінно запустити і відрізати Україну від Чорного моря. У ситуації, коли Захід постачає зброю, "безпека" російського "коридору" під питанням. ЗСУ завдаватимуть ударів по позиціях окупантів на всіх захоплених територіях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти