Стовідсотковий результат: ЗСУ за дві доби збили 84 дрони-камікадзе РФ

3 січня 2023, 10:57
Загальна кількість збитих дронів РФ наближається до позначки в 1,5 тисячі.
ППО Україна
ППО збила всі дрони РФ / АрміяInform

Українські сили протиповітряної оборони за минулі дві доби збили 100% дронів, якими російські війська атакували територію України.

Такі дані озвучив речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону #UAразом у вівторок.

"Дрони збиваються ... за дві доби – це і новорічна ніч, і після новорічної ночі - збито 84 дрони, тобто 100% дронів було збито протиповітряною обороною. Таких результатів ми не досягали ще ніколи", – сказав він.

Ігнат також зазначив, що з 11 вересня загальна кількість збитих дронів наближається до позначки в 1,5 тисячі і "приблизно трошки менше і крилатих ракет", враховуючи атаки по об'єктах критичної інфраструктури.

Атака дронів-камікадзе

Нагадаємо, вночі 2 січня в ряді областей України, в тому числі в Києві і області, була оголошена повітряна тривога через атаку дронів-камікадзе. Повітряна тривога тривала більше 4 годин. За час атаки сили ППО збили в столиці 20 ворожих цілей.

Як повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба, російські війська в ніч на 2 січня запустили кілька хвиль "Шахедів". У Києві було чути вибухи.

Один з уламків дрона-камікадзе впав у Деснянському районі столиці. Був госпіталізований 19-річний хлопець.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти