На півдні ЗСУ "перемололи на фарш" дві роти окупантів і спалили багато техніки РФ

26 травня 2023, 21:41
На Таврійському напрямку протягом доби підрозділи Сил оборони виконали 656 вогневих завдань.
ВСУ, війна
ЗСУ вдарили по окупантах на Таврійському напрямку / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ

Великі втрати зазнають окупанти РФ на Таврійському напрямку. За минулу добу українські військові відбили 15 атак окупантів.

На запорізькому напрямку противник продовжує вести оборонні дії, повідомляє Об'єднаний прес-центр Сил оборони Таврійського напрямку.

Ворог завдав авіаційних ударів у районах Ольгівського, Гуляйполя, Новоданилівки Запорізької області. Здійснив обстріли населених пунктів Зелене Поле, Ольгівське, Малинівка, Гуляйполе, Гуляйпільське, чарівне, Мала Токмачка, Новоданилівка, Щербаки, Оріхів, Новоандріївка, Залізничне, Білогір'я, Новопавлівка, Полтавка, Малі Щербаки, Павлівка Запорізької області; Нікополь на Дніпропетровщині (пошкоджено 7 приватних житлових будинків).

відео дня

На Таврійському напрямку протягом доби підрозділи ракетних військ і артилерії сил оборони виконали 656 вогневих завдань. Втрати противника на Таврійському напрямку становлять близько двох рот. Також знищено та пошкоджено 16 одиниць ворожої ОВТ.

Раніше аналітики Інституту вивчення війни (ISW) припускали, що Сили оборони України висадилися на Лівому березі Херсонської області. За їх словами, захисники України зайняли позиції, але незрозуміло, в якому масштабі і з якою метою.

Представник Оперативного командування Південь Наталія Гуменюк заявила, що перетин Дніпра - дуже складна робота. В умовах проведення ЗСУ військових операцій слід дотримуватися тиші. Хороші новини будуть, але треба дочекатися, коли з'явиться можливість озвучувати подібну інформацію.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти