"Соромно і гидко": заступник начальника Нацполіції озвучив покарання після зґвалтування в Кагарлику

25 травня 2020, 18:44оновлено 26 травня 2020, 02:08
Керівник обіцяє, що винні будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.
Поліція
У поліції, можливо, будуть кадрові чистки після пригоди зі згвалтуванням / УНІАН

Заступник начальника Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов пообіцяв масштабні звільнення в силових структурах після дій двох поліцейських із Кагарлика, яких підозрюють у зґвалтуванні жінки і побитті чоловіка.

"Двоє поліцейських познущалися над чоловіком і жінкою прямо в поліцейському відділенні. Садизм в чистому вигляді... Один із них сьогодні звільнений із поліції за порушення службової дисципліни, яке зробив напередодні. Другий був вже "на виході", мав дисциплінарне стягнення — неповну посадову відповідність... Відверто соромно і гидко!" — зазначив Нєбитов в Facebook.

За словами правоохоронця, обвинувачені за свою кар'єру в силових структурах не відзначилися позитивними вчинками, а в результаті "плюнули в обличчя" усім співробітникам поліції.

Нєбитов пообіцяв, що винні будуть неодмінно притягнуті до кримінальної відповідальності, а деяких керівників поліції чекає звільнення.

"Ми повинні виявляти злочинців у своїх рядах, без різниці якою формою або маскою прикриваються ці люди. Це і є справедливість. Зробив – відповідай!", – підсумував правоохоронець.

Як раніше повідомлялося, в місті Кагарлик Київської області співробітники Внутрішньої безпеки Національної поліції затримали двох представників правоохоронних органів, яких підозрюють у побитті та зґвалтуванні дівчини.

Нагадаємо, Нацполіція повідомила про затримання двох співробітників правоохоронних органів, працюючих в Кагарлицком відділенні поліції. Оприлюднені їх імена і фотографії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти