Генерал США пояснив, як змусити РФ припинити "ракетний терор" в Україні

4 липня 2022, 20:22
Американський військовий звернув увагу на необхідність порушення логістики доставки крилатих ракет РФ до місць пусків.
Сергіївка
Наслідки удару РФ по Сергіївці / t.me/odesacityofficial

Колишній командувач армією США в Європі, генерал Фредерік Бен Ходжес прокоментував ситуацію з ракетними ударами, які російські окупанти наносять по цивільних об'єктах в Україні.

Як підкреслив він у коментарі Guildhall, для протидії ударам авіації РФ із застосуванням крилатих ракет необхідно атакувати аеродроми, що використовуються російськими літаками.

Американський військовий також звернув увагу на необхідність порушення логістики доставки крилатих ракет РФ до місць пусків.

"Коли ми говоримо про ракети і крилаті ракети, що запускаються з території Росії та Білорусі, то щоб протидіяти їм необхідно атакувати аеродроми з яких злітають такі літаки (запускають крилаті ракети – ред.). Або ж знайти метод порушити логістику доставок таких ракет до місць пусків", — додав Ходжес.

читайте такожРФ б'є по Україні "ядерними ракетами": у ГУР назвали причину

Нагадаємо, 1 липня російські окупанти завдали ракетного удару по селу Сергіївка в Білгород-Дністровському районі Одеської області. Три ракети потрапили в дев'ятиповерхову будівлю і базу відпочинку.

Через удар зруйнована Зовнішня стіна житлового будинку і перекриття з першого по дев'ятий поверх.

Глава держави назвав російський ракетний удар по цивільній інфраструктурі в Одеській області цілеспрямованим актом тероризму проти українського народу.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти