"Діти загинули від моторошних розривів": окупанти по-звірячому зґвалтували 6-місячну дівчинку ложкою

23 травня 2022, 19:03
Увірвалися 5 окупантів, один тримав матір, інші по двоє ґвалтували малюків орально та анально.
військові рф, зґвалтування, насильство
Насильство / УНІАН , pixabay.com

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова розповіла про масові військові злочини російських окупантів на сексуальному ґрунті в селі Олександрівка Білозерського району Херсонської області.

"У нас зараз Олександрівка перетворилася на Бучу... Там чомусь вони ґвалтують маленьких дітей. Трирічний хлопчик помер, згвалтований орками...", - сказала Денісова на дискусії "Захист прав людини під час війни" В Russia War Crimes House в Давосі під час проведення Всесвітнього економічного форуму в понеділок.

За останню добу на телефонну лінію психологічної допомоги Уповноваженого звернулися особи з Олександрівки Херсонської області, які дозволили публікацію інформації про факти сексуального насильства:

  • Дві дівчинки 12 і 15 років згвалтовані ра**истами.
  • Дівчинка 6 місяців, росіяни згвалтували чайною ложкою.
  • Двоє хлопчиків-близнюків дворічного віку разом з мамою були вдома. Увірвалися 5 ра**истів, один тримав матір, інші по двоє ґвалтували малюків орально і анально. Діти загинули від отриманих розривів і крововтрати.
  • Трирічного хлопчика на очах у матері зґвалтували два ра**исти, від отриманих травм дитина померла.

"Всі ці злочини були скоєні в квітні під час окупації села Російською Федерацією", - сказала Людмила Денісова.

Денісова звернула увагу на те, що якщо в Бучі (Київська область – ред.) об'єктами військових злочинів на сексуальному грунті були жінки, дівчата - підлітки, то в Олександрівці – маленькі діти.

"Тактика одна і та ж у Російської Федерації - системно, повсюдно, з жорстокістю використовувати згвалтування та інші форми сексуального насильства, але об'єкти змінилися", - зазначила омбудсмен.

'Діти загинули від моторошних розривів': окупанти по-звірячому зґвалтували 6-місячну дівчинку ложкою

читайте такожПекло в Ізюмі: ра**исти зґвалтували трьох дев'ятирічних дівчаток на очах у матері

Нагадаємо, з початку вторгнення Росії в Україну Офіс Уповноваженого з прав людини вже почав отримував скарги від українців про статеві злочини скоєних проти них російськими військовими.

Крім того, в Київській області окупанти зґвалтували жінку. 33-річна українка Наталія розповіла, що над нею кілька годин знущалися п'яні російські окупанти. Перед цим військові застрелили її чоловіка і собаку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти