Десантники з ЗСУ "демілітаризували" п'ять російських танків і захопили полонених

8 липня 2022, 23:03
331
Полоненим Ще відносно пощастило, адже кількох інших загарбників українські бійці "демілітаризували" прямо на місці - у згорілих танках.
Танка
Десантники з ЗСУ "демілітаризували" п'ять російських танків / Генштаб ЗСУ

Бійці ЗСУ продовжують активно знищувати ворожу бронетехніку. Як повідомляється на сторінці українського Генерального штабу в Facebook, під час бою на одній з ділянок фронту десантники з 79-ї бригади знищили і вивели з ладу відразу п'ять танків окупантів.

Як кажуть офіцери, українським бійцям також вдалося взяти в полон деяких окупантів. Ще кільком загарбникам пощастило менше - їх "демілітаризували" прямо в згорілих танках.

До слова, напередодні в Чернігівській області на території Менської громади з річки витягли два російських танки. У них також було виявлено п'ять "задвохсоченних" окупантів.

відео дня
Танка

читайте також"Чекаємо ответочку": морпіхи ЗСУ знищили стугний танк РФ

Нагадаємо, раніше боєць ЗСУ на ім'я Олександр, збив ворожий безпілотник у свій 39-й день народження.

"Свій день народження чоловік зустрічав на передовій під час бойового чергування, на якому і приземлив ворожу пташку", – повідомили в Генштабі української армії.

До того, як повідомляє Одеська міськрада, українські військові знищили дорогий російський розвідувально-ударний безпілотник"Форпост". Його використовували для розвідки вздовж узбережжя Чорного моря.

"Повітряна ціль, що виконувала завдання розвідки Чорноморського узбережжя, безпорадно впала в Чорне море. Знищуємо ворога і його задуми! Слава Україні!",- йдеться в повідомленні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти