Четверо загиблих і понад 20 поранених: росіяни безжально обстріляли Донецьку область

5 липня 2024, 21:43оновлено 6 липня, 15:44
142
Російські окупанти били по населених пунктах зі "Смерчів" і закидали авіабомбами.
обстріл Донецької області
РФ обстріляла Донецьку область / Колаж: Главред, фото: Вадим Філашкін

Російські окупанти обстріляли населені пункти в Донецькій області. Унаслідок цього загинули 4 людини, ще понад 20 - поранені. Про це повідомляє голова Донецької ОДА Вадим Філашкін.

Відомо, що росіяни вдарили по селу Комара у Волноваському районі. Вони скинули на населений пункт три керовані бомби. Унаслідок атаки загинула 32-річна жінка. Загалом поранення дістали 20 осіб.

"Пошкоджено 13 приватних будинків, 4 магазини, 2 багатоповерхівки, 2 об'єкти інфраструктури та адмінбудівлю", - ідеться в повідомленні.

відео дня

Ще двоє загиблих і поранених було в Селидовому, яке росіяни знову обстріляли. Росіяни вбили одну людину і поранили одну людину під час обстрілу Української. Ворог вдарив по місту зі "Смерчів", пошкодив приватний будинок, об'єкт інфраструктури та 2 підприємства.

"Кожне місто та село Донеччини завжди перебуває під загрозою ворожих обстрілів. Залишатися тут небезпечно! Евакуюйтеся своєчасно!" - написав Філашкін.

Ситуація на фронті - останні новини за темою

Нагадаємо, що Україна готує нові бригади для наступу ЗСУ. Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що Україна розв'язує свої кадрові проблеми і формує нові бригади, але запізнілі та недостатні поставки західного озброєння. Аналітики пояснили, що в України немає часу і гнучкості.

Майор запасу НГУ Олексій Гетьман заявив про підготовку відходу ЗСУ з Часового Яру. Він повідомив, що росіяни перекинули до Часового Яру велику кількість живої сили і техніки, використовуючи авіацію і порівнюючи його з землею. Однак, у Часовому Яру росіяни зазнають великих втрат.

У ISW розповіли, що відбувається у Вовчанську - окупанти потрапили в оточення. Сили оборони контролюють усі підступи до Агрегатного заводу в центрі міста та оточили підрозділи 83-ї окремої десантно-штурмової бригади. Українські військові безпосередньо не штурмують агрегатний завод.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти