Будемо тижнями сидіти без води і світла: Арестович розповів, що чекає українців

20 жовтня 2022, 19:56
Українці зможуть впоратися з таким сценарієм розвитку подій в Україні і висловив сподівання, що зима цього року буде теплою.
Арестович, ВСУ
Арестович / УНІАН

Радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що українці можуть опинитися в положенні, коли "тижнями, а то й місяцями" не буде води, тепла і світла в будинках, або будуть великі обмеження. Це пов'язано з регулярними обстрілами РФ енергетичної інфраструктури.

Як розповів в інтерв'ю російській журналістці Юлії Латиніній Арестович, українці зможуть впоратися з таким сценарієм розвитку подій в Україні і висловив сподівання, що зима цього року буде теплою.

"Цілком можемо опинитися в тій ситуації, коли ми тижнями, а то й місяцями будемо сидіти або без води, без світла, без тепла, або з великими обмеженнями. Це проблема, але є нюанс: ми посидимо, ми вміємо справлятися і виживати... ціна питання - поносимо водичку в відрах з бювету, будинки будемо створювати намети зі свічками всередині, щоб було тепліше, попрячемся в притулках. А Путін що робитиме, коли ця стратегія не спрацює?",- сказав Арестович.

відео дня
Арестович

Ракетні удари Росії по Україні 18 жовтня

Країна-агресор РФ у вівторок, 18 жовтня, завдала ракетних ударів по ряду міст України - Києву, Харкову, Дніпру та Житомиру. Зафіксовані попадання в об'єкти енергетичної інфраструктури.

Повідомлялося, що за попередніми даними три ракети потрапило в об'єкт енергозабезпечення на Лівому березі Києва. Після прильотів в деяких районах столиці зникло світло.

Президент України Володимир Зеленський вранці 18 жовтня опублікував коментар щодо ракетних обстрілів з боку Росії. Зеленський опублікував відео з Миколаєва, де російські окупанти вночі завдали удару з С- 300 по двоповерховому житловому місту в центрі міста. Загинула людина.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти