Бійці ЗСУ на Миколаєві знищили військовий літак ВПС Росії за 50 мільйонів доларів

14 травня 2022, 21:18оновлено 14 травня 2022, 22:37
Від дорогого російського військового літака залишилася тільки купа металобрухту.
Бійці ЗСУ на Миколаєві знищили військовий літак ВПС Росії за 50 мільйонів доларів
Збитий військовий літак ВПС Росії / Скріншот відео Telegram-канал Роман Бочкала

Бійці Збройних сил України у Миколаївської області завдали нищівного удару по ще одному російському військовому літаку. У підсумку від нього залишилася тільки купа металобрухту. Такий літак коштує 50 мільйонів доларів.

Український журналіст Роман Бочкала у своєму Telegram-каналі опублікував відео знищенного палаючого літака, який було збито на Миколаївщині.

"Так палають 50 мільйонів...Військово-повітряних сил Росії. Долетались. Миколаїв - це сила!" - каже автор відео.

відео дня

Який конкретно літак вдалося знищити українським військам, не вказується.

ЗСУ громлять війська Росії в Україні

У Луганській області у районі села Білогорівка на річці Сіверський Донець сили оборони України завдали удару по військах Росії, які будували понтонну переправу, намагаючись перейти на інший берег річки і оточити ЗСУ. За декілька днів боїв ворожі підрозділи зазнали серйозних втрат, а техніка окупантів опинилася у воді.

читайте такожЗСУ розбили виставковий вертоліт РФ Мі-28 - один з найдорожчих у світіЖурналіст Юрій Бутусов розповів, що 6-та рота 92-ї бригади ЗСУ здійснила справжній подвиг у боях з російськими військами у Харківській області. 24 лютого в боях за Старий Салтів вони змогли вийти з оточення і здобути перемогу в бою. Наступного дня, 25 лютого, вони не дозволили окупантам прорватися до Харкова. В обох випадках сили загарбників перевершували можливості українських військ.

Під Харковом бійці Збройних сил України ударом зі шведського протитанкового гранатомета Карл Густав завдали нищівний удар по новому російському танку Т-90М Прорив. Бойову машину окупантів розбили військові 227-го батальйону 127-ї бригади територіальної оборони.

Главред рекомендує:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти