Айдар пішов на штурм і вибив окупантів з позицій під Бахмутом — джерело в Мережі

28 травня 2023, 19:43
Стало відомо про черговий успішний штурм від 24 ОШБ "Айдар" зі знищенням ворожого танка.
Українські військові, Бахмут
ЗСУ продовжують операції в районі Бахмута / 36 ОМБП імені контр-адмірала Михайла Бєлінського, Twitter

На Бахмутському напрямку підрозділи Збройних сил України просунулися в напрямку окупованої Кліщіївки Донецької області.

Про вдалі дії бійців 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар" йдеться в повідомленні в Telegram-групі "Кажуть Снайпер".

При цьому наголошується, що в ході бою українські бійці зуміли знищити російський танк, який приїхав на допомогу окупантам.

відео дня

"Черговий успішний штурм від 24 ОШБ "Айдар" зі знищенням ворожого танка, який намагався відпрацювати наші штурмові групи", — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що судячи з геолокації бій стався між населеним пунктом Іванівське і Кліщіївка, яка була втрачена українськими силами в січні цього року.

Додамо, що Кліщіївка розташована в п'яти кілометрах на південь від Бахмута і прикриває підходи до самого міста, а також трасу з боку Костянтинівки.

Ситуація навколо Бахмута

Раніше президент Володимир Зеленський спростував інформацію про падіння Бахмута.

Відповідаючи на питання про те, чи є правдивою інформація окупантів про взяття Бахмута, глава держави сказав: "Я думаю, ні".

У свою чергу гранатометник 5-го штурмового полку Юрій Сиротюк розповів про те, що підрозділи Збройних сил України просуваються в районі Бахмута Донецької області.

"Просування можу підтвердити власними ногами. Наявність серйозних втрат противника можу підтвердити тим, що бачив. Є полонені. На південному напрямку маємо успіхи, на південному фланзі рухаємося вперед", — повідомив він.

Раніше аналітики Інституту вивчення війни повідомляли, що російська окупаційна армія втрачає ініціативу в районі Бахмута, незважаючи на обмежений характер контратак Сил оборони України.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти