Не повчайте: під Києвом підліток порізав тітку та її 4-річного сина

2 березня 2020, 19:29
264
Постраждалі знаходяться в реанімації у важкому стані.
Не повчайте: під Києвом підліток порізав тітку та її 4-річного сина
Підліток накинувся з ножем на родичів / Фото: прес-служба поліції

У Києві 14-річний юнак ножем спробував вбити рідну тітку та її 4-річного сина.

Як повідомляє поліція Київської області, хлопчик проживав з родичами, на відстані від матері, оскільки відвідував розташовану неподалік приватну школу. Підлітку нібито набридли повчання жінки, і він ножем та сокирою завдав родичам множинні поранення.

Між родичами 1 березня відбулася чергова сварка, в ході якої хлопець накинувся на свою тітку з кухонним ножем — наніс їй удар ножем в груди. Жінка оборонялася, вихопила у племінника ніж, однак він почав атакувати іншим ножем і сокирою. Потерпіла вибігла з дому і почала дзвонити сестрі, проте, школяр вибив у неї з рук телефон і знову почав наносити удари. А потім агресивний підліток накинувся з ножем на 4-річного брата, завдаючи йому численні удари.

відео дня

На місце інциденту прийшла мати підлітка, проте він накинувся з ножем на неї. Згодом юнак втік з місця злочину в невідомому напрямку. Пізніше 14-річного підлітка затримали. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та оголошення підозри. Постраждалі доставлені в реанімацію у важкому стані.

Як раніше повідомлялося, в місті Южноукраїнськ Миколаївської області правоохоронці затримали неповнолітнього, якого підозрюють у зґвалтуванні восьмирічного хлопчика.

Нагадаємо, в Бердичеві стався жахливий випадок – невідомий чоловік намагався зґвалтувати і вбити місцеву жительку. Поранену жінку нападник кинув на залізничних рейках.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти