StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка Жіночого Кварталу похвалилася соковитим бюстом після пластики

8 січня 2024, 02:00
Ірина Сопонару не може натішитися своїм оновленим формам.
Ірина Сопонару
Ірина Сопонару знялася в спідній білизні / колаж: Главред, фото: instagram.com/irinasoponaru

37-річна українська акторка і комік Ірина Сопонару у вересні минулого року зізналася, що зробила мамопластику. Артистка зазначила, що збільшення грудей було її власним рішенням, викликаним тим, що у неї змінилися погляди на ідеали жіночої краси.

Тепер Сопонару не може без захвату дивитися на власне декольте, і щедро ділиться цим розкішним видовищем з шанувальниками. Нещодавно в її блозі в Instagram з'явився вельми незвичайний ролик, присвячений цій темі.

Для відео акторка встала на табуретку, щоб її можна було розглянути у повний зріст - вона скинула з себе сукню, залишившись в одній спідній білизні і кедах. Кадри були спершу зняті, а потім прокручені задом наперед, в результаті чого вийшов вельми кумедний ефект.

У підписі до ролика артистка задала шанувальникам каверзне питання - якого кольору у неї очі. У коментарях Ірина отримала масу захоплених відгуків і компліментів.

Дивіться відео з Іриною Сопонару:

Раніше стало відомо, що колишній ведучий ранкового шоу "Сніданок. Вихідний" Олександр Попов одружився. З коханою, яку він зустрів на телеканалі 1+1, він зіграв не зовсім стандартне весілля.

Також Марія Кравець, 20-річна донька української акторки і ведучої Олени Кравець, розповіла, чому через маму стала ходити до психолога. Дівчина зізналася в дитячій травмі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти