StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

20-річна донька Кравець розповіла, чому через маму стала ходити до психолога

7 січня 2024, 01:30
Марія Кравець згадала болючий епізод, який залишив незгладимий слід в душі мами і дочки.
Олена Кравець, Марія Кравець
Марія Кравець зізналася, яка фраза Олени Кравець сильно її поранила / колаж: Главред, фото : instagram.com/lennykravets

Українська акторка і ведуча Олена Кравець зважилася на ризикований в емоційному плані експеримент - у подкасті "Вдома поговоримо", який вона веде зі своєю старшою донькою Марією, вони експромтом вирішили провести "гру в правду".

У процесі бесіди з'ясувалося, що один дитячий спогад 20-річної дівчини, пов'язаний з мамою, не дає їй спокою. Це сталося, коли Маші було 13 років - тоді вона перший раз збрехала мамі. Між ними виникла сварка, яку кожна важко переживала.

Кравець згадує: "І я така: "Машо, мені здається, я не заслуговую! Чому ти мене скривдила? Ти могла сказати правду!" Я, коротше, наїхала. У мене був такий шок. Я прихожу до свого терапевта. Кажу: "Це капець. Чого завгодно очікувала, але, щоб вона брехала мені! Вона не живе в системі обмежень, я не тримаю її в рукавицях". Він так дивиться на мене: "Лєн, ви ніколи не брехали матері?"

відео дня

Марія в свою чергу зізналася, що під час сварки зіркова мама вимовила одну фразу, яка буквально закарбувалася в її пам'яті. Слова Олени так сильно поранили її, що дівчині знадобилася допомога психолога. До фахівця вона ходила три дні поспіль.

"Ти мені тоді сказала фразу, що я підірвала твою довіру. Я прийшла з цією фразою до психолога. Вона мені відклалася. Моя психолог у школі запитує: "А що вона тобі казала, ти можеш мені переказати?" Я кажу: "Звісно, воно мені в пам'яті закарбувалося". Я відходила дуже довго. Я ходила десь три дні поспіль до шкільного психолога. Вона сказала, що ця фраза дуже, така, болюча для дитини. Саме вона мене й збила", - розповіла дочка Олени Кравець.

Раніше українська співачка Тоня Матвієнко вперше оприлюднила останні слова мами - легендарної Ніни Матвієнко, яка пішла з життя на початку жовтня 2023 року.

Також стало відомо, що популярний український співак, комік і волонтер Володимир Дантес після свят потрапив до лікарні. У його блозі з'явилися кадри, де він лежить під крапельницею.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти