StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Гри престолів" повідомив про смерть ненародженої доньки

12 листопада 2023, 19:46
704
Знищений горем Хафтор Бйорнссон розкрив подробиці сімейної трагедії.
Хафтор Бьорнссон, Келсі Хенсон
Хафтор Бйорнссон та Келсі Хенсон повідомили про трагедію в родині / колаж: Главред, фото: instagram.com/thorbjornsson

Актор ісландського походження і один з найсильніших чоловіків у світі, відомий за роллю Григора "Гори" Клігана з серіалу "Гра престолів", Хафтор Бйорнссон повідомив кошмарні новини - на 21.5 тижні його дитина з'явилася на світ мертвонародженою.

У своїх блогах в Instagram Бйорнссон та його дружина Келсі Хенсон розповіли, що серце їхньої дівчинки, яку назвали Грейс Морган, перестало битися 8 листопада.

"Слова не можуть описати наш біль від цієї втрати або наше щастя від можливості провести хоч трохи часу з нашою дочкою. ... Любов, яку ми відчуваємо до неї, величезна. Горе, яке ми відчуваємо, залишиться з нами назавжди, але і любов теж. Всі наші надії і мрії про неї були відібрані у нас, але я знаю, що одного разу знову буду з нею", - пишуть вбиті горем батьки.

відео дня

Хафтор Бйорнссон познайомився з канадською фітнес-моделлю Келсі Хенсон в 2017 році, в серпні 2018-го пара зіграла весілля. Два роки по тому на світ з'явився їх перший спільний син - Стормур Магні Хафторссон. У актора також є донька від попередніх стосунків.

Раніше Дженніфер Лопес розкрила секрет свого шлюбу з Беном Аффлеком, який триває вже більше року. Це їх друга спроба узаконити стосунки - двадцять років тому вони розійшлися за день до весілля.

Також в ЗМІ з'явилися подробиці про похорон актора Меттью Перрі. На церемонію прощання з 54-річним "Чендлером Бінгом" прийшов весь основний акторський склад серіалу "Друзі".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти