StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Як правильно віддавати борги: 3 залізні правила фінансового успіху

14 травня 2024, 14:07
2226
Знання того, які дні є несприятливими для повернення боргу, можуть уберегти від довічної боргової ями.
гроші, борг
У які дні не можна віддавати борги - прикмети про гроші / колаж: Главред, фото: pexels.com

У народних повір'ях існує безліч прикмет про те, як правильно віддавати борги - брати великими купюрами, а віддавати - дрібними, не позичати грошей ввечері та не торкатися рук того, хто вам їх дає, повертати більше за необхідну суму, та попросити решту, щоб не розгубити свою фінансову удачу.

До речі, щоб привернути її, читайте нашу статтю: "Притягне великі гроші": де в будинку краще поставити грошове дерево.

Варто пам'ятати, що повернення боргу не в усі дні позбавляє від фінансових кайданів. Главред розповість, у які дні не можна віддавати борги, щоб залишитися при своїх багатствах і не стати вічним в'язнем кредитів.

відео дня

Коли не можна віддавати борг?

1. Особливі місячні дні

Астрологи мають свій погляд на те, коли не можна віддавати борги. Приміром, вважається, що повертати гроші в 1, 6, 11, 15 та 23 місячні дні категорично заборонено - так ви "подаруєте" частинку своєї фінансової удачі тому, у кого позичали гроші.

2. Церковні свята

Священнослужителі до різних прикмет ставляться скептично, покладаючись лише на слово Боже. Проте великі свята також передбачають низку заборон, яких дотримуються всі. Серед них і заборона на будь-які грошові операції (зокрема й повернення боргів) у важливі церковні дати.

3. Правильні дні тижня

Якщо доля вічного боржника вас не приваблює, варто запам'ятати, що розраховуватися за рахунками не варто в понеділок (незабаром знову опинитеся в боржниках), п'ятницю (разом із грішми обміняєтеся негативною енергією) і неділю, особливо якщо на ці дати випадають церковні свята. "Нейтральними" вважаються вівторок і субота - у ці дні повернути борг можна в разі крайньої потреби. Наприклад, якщо спливає термін.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти