StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Перше фото за два роки: син Софії Ротару показав, який зараз вигляд має артистка

13 травня 2024, 21:49
39528
Син Софії Ротару показав, який вигляд має його мама Софія Ротару і привітав її зі святом.
Перше фото за два роки: син Софії Ротару показав, який зараз вигляд має артистка
Руслан Євдокименко порадував шанувальників новою фотографією Софії Ротару / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Син відомої української співачки Софії Ротару - Руслан Євдокименко, який рідко з'являється в соцмережах після невдалої втечі з України, привітав співачку з Днем матері.

На своїй сторінці в Instagram Євдокименко опублікував свіже фото артистки, яка, за словами її сестри Ауріки, зараз мешкає в Києві.

відео дня

Зазначимо, що Ротару тривалий час працювала в РФ, але після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, стала на бік рідної країни та іноді публікує у своїх соцмережах кадри звірств, які здійснюють російські окупанти.

На знімку 76-річна артистка зображена на дивані в яскравій сукні і в темних окулярах, вигляд Ротару має просто чудовий.

Софія Ротару здивувала своїм красивим виглядом
Софія Ротару здивувала своїм гарним виглядом / фото: скрін instagram.com/ruslan_yevdokymenko/

Як онук і син Софії Ротару втекли з України?

На початку повномасштабної війни, яку розв'язала РФ, онука Ротару та її сина Руслана Євдокименка затримали під час спроби втечі. Разом із громадянином Молдови та іншими чоловіками-втікачами їх затримали.

Відомо, що онук і син Ротару планували перетнути кордон на човні. Після спроби втечі Євдокименко на деякий час "залягав на дно". Але потім, 28 березня, онук Ротару все-таки з'явився в мережі. Тоді він лише публікував своє фото і нагадав, що в нього день народження.

Уже влітку 2022 року чоловік показався в Парижі. Як виявилося, йому все ж вдалося виїхати за кордон. Але як саме він це робив - невідомо.

Софія Ротару - останні новини по темі

Зазначимо, на думку Алана Бадоєва, Софії Ротару, як артистці "старої епохи" навряд чи вдасться повернутися на колишнє місце на зоряному Олімпі. Це не применшує її значущість, як співачки, проте як раніше вже не буде, вважає він.

А також у тимчасово окупованому Росією Криму окупанти запропонували позбавити Софію Ротару вілли і зробити РАЦС із готелю Villa Sofia в Ялті, що належить їй.

Читайте більше про Ротару:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти