StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я тебе все одно люблю": пропутінська артистка "Сватів" цинічно звернулася до Кошмал

25 січня 2023, 21:47оновлено 26 січня 2023, 08:53
Артистка, яка любить кривавого диктатора Путіна, сміє відкривати свій пропагандистський рот і звертатися до українських акторів.
Олеся Железняк
Олеся Железняк / ruskino.ru

Російська актриса і зірка українського серіалу "Свати" Олеся Железняк, яка зіграла Ларису Буханкіну, знову звернулася до української актриси Анни Кошмал, яка зіграла Женю Ковальову.

Як заявила Железняк в пропагандистській програмі "Доля людини" на каналі "Росія 1", вона вирішила довести, що зовсім не злиться на Кошмал, яка розірвала відносини з людьми, що підтримують війну і вбивства мирних українців.

"Мені сумно. Не гірко, а саме "горесно". Але я не дозволяю собі злитися і ображатися. Коли людина в люті - це значить, що їй погано, важко, і вона не може з усім цим впоратися. Я, чесно, дуже б хотіла Аню обійняти і сказати: "Я тебе все одно люблю, я тебе дуже шкодую". Я вірю, що ми коли-небудь обнімемося", – марить путіністка.

відео дня

Железняк від щирого серця дивується, чому колега обрала Україну, а не Росію. За словами Железняк, з нею перестали спілкуватися й інші родичі з України.

"Це якесь помутніння. Сталося затемнення! У мене ж у самої багато родичів з України", – зазначила Железняк.

Нагадаємо, раніше Олеся Железняк, яка в день народження російського кривавого терориста Путіна, що вбиває українців, зізнавалася йому в любові, несподівано висловилася щодо української актриси і колеги по серіалу "Свати" Анни Кошмал.

Так, Железняк продовжує ідентифікувати себе з українцями. Вона як і раніше вважає, що "все одно, ми єдине", пише Woman.ru. Железняк також додає, що " любов (до росіян - авт.) нікуди не поділася, а просто стала менше".

"І я думаю, що все стане на свої місця. І мені здається, нікуди не дівається любов. Вона може ставати менше, напевно. Я думаю, що все одно ці випробування, вони нам всім послані для чогось. І я думаю, що в цій ситуації найголовніше не озлобитися. Не впасти в лють, в агресію, жорстокість, в бажання вбити, знищити, а шукати, триматися за якісь речі, за прості",-роз'яснила свою позицію зірка, в той час, як її улюблений президент, яким вона впивається, вбиває українських дітей, а його дикі солдати гвалтують жінок.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти