StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Актриса-путіністка зі "Сватів" висловилася щодо Анни Кошмал

28 жовтня 2022, 18:22
Актриса Олеся Железняк згадала про кохання і розповіла, що це все тимчасові труднощі.
1666970548-1909.jpeg
Олеся Железняк. Фото woman.ru

Російська актриса Олеся Железняк, яка в день народження російського кривавого терориста Путіна, що вбиває українців, зізнавалася йому в любові, несподівано висловилася щодо української актриси і колеги по серіалу "Свати" Анни Кошмал.

Так, Железняк продовжує ідентифікувати себе з українцями. Вона як і раніше вважає, що "все одно, ми єдине". Железняк також додає, що "любов (до росіян - авт.) нікуди не поділася, а просто стала менше".

"І я думаю, що все стане на свої місця. І мені здається, нікуди не дівається любов. Вона може ставати менше, напевно. Я думаю, що все одно ці випробування, вони нам всім послані для чогось. І я думаю, що в цій ситуації найголовніше не озлобитися. Не впасти в лють, в агресію, жорстокість, в бажання вбити, знищити, а шукати, триматися за якісь речі, за прості", - роз'яснила свою позицію зірка, в той час, як її улюблений президент, яким вона впивається, вбиває українських дітей, а його дикі солдати гвалтують жінок.

відео дня

Побожна Железняк також, традиційно, звертається до Бога. "Мені здається, якраз зараз такий час, коли потрібно взагалі рятуватися вірою, вірою в Бога, вірою в сім'ю, вірою в добро і вірою в твоїх близьких людей. І вірити, що ми колись були близькі. Навіть з тими, з ким ми зараз не можемо спілкуватися, розуміти, що в людях говорить Не їх справжнє", - натякає на десатанізацію актриса.

Нагадаємо, раніше Железняк привітала президента терористичної держави Росії, що розв'язала війну в Україні, з днем народження.

Актриса подякувала диктатору Путіну за те, що може "виховувати хлопчиків, як хлопчиків, а дівчинку, як дівчинку". Відповідним відео поділився на своїй сторінці в Instagram журналіст Дмитро Гордон.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти