StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Виставила старечі ноги без спідниці: Лоліта влаштувала танці в колготках

3 червня 2023, 11:26
2509
Співачка Лоліта ніколи не цікавиться тим, що про неї думають інші люди.
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська продовжує думати, що вона молода / скріншот YouTube

Співачка українського походження Лоліта, киянка, яка з початком жорстокого нападу Росії на Україну, встала на бік ворога, знову здивувала шанувальників своєю дивною поведінкою.

Так, виступаючи на одному з концертів, Лоліта вийшла лише в одному піджаку і колготках. Вона також дико смикалася під музику, намагаючись потрапляти в ритм своїми вже не молодими ногами. Відео з'явилося в телеграм-каналі Showbusiness 24.

Виступаючи так, Лоліта вважає, що виглядає молодою і прогресивною, між тим, її жалюгідні спроби "бути в темі" лише нагадують сумне видовище, власне як і вся старезна російська естрада.

відео дня

На відео-Лоліта запалює без спідниці:

Відзначимо, раніше Лоліта Мілявська показала свою особливу дочку, якій відразу після народження поставили діагноз синдром Аспергера. Зараз 24-річна дівчина живе з бабусею і дідусем, але бачиться з матір'ю не так часто.

Раніше також стало відомо про те, що у Лоліти почалися раптові проблеми зі здоров'ям. А саме, співачку стало турбувати безсоння. За її словами, вона страждає від нападів паніки і панічних атак, а також доводить себе до невротичних станів. Вона також скаржиться, що її напади відмовляються лікувати навіть лікарі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти