Український телеведучий відверто розповів про пережите горе 8 березня

8 березня 2021, 23:03оновлено 15 березня 2021, 11:07
Андрій Джеджула розповів про смерть мами в день 8 березня.
Андрій Джеджула
Андрій Джеджула розповів про пережите горе / Instagram

Відомий український телеведучий Андрій Джеджула розповів, що 8 березня асоціюється у нього не зі святом, а з пережитим горем через смерть мами Катерини Олександрівни.

На своїй сторінці в Instagram шоумен зізнався, що цей душевний біль залишиться з ним назавжди.

Джеджула також зазначив, що час - унікальний лікар, і цього року він вперше на поминках зміг посміхнутися у відповідь на посмішку мами з портрета на пам'ятнику.

"Але сьогодні рівно 5 років як 8 березня в ці хвилини о 16:55 тебе не стало! Мало хто знає, що 8 березня тепер у мене тільки закріплено за мамою! Сьогодні моя сестра (у нас різні мами) запитала мене: Ну що, відпустило? Хоча чула, що ніколи не відпускає! І я відповів: Якщо відпустить, то я і не був сином зовсім! А так притупило біль!", - чуттєво написав Андрій.

Джеджула поділився подробицями пережитого горя.

"5 років тому, я вранці привітав по телефону маму, відправив через тата букет і домовився приїхати до 18:00. А о 16:55 подзвонив тато, коли я був на пів дороги до будинку і сказав, що мамі погано, він тоді і не зрозумів, що вона вже пішла! Дав трубку доктору швидкої і той абсолютно безапеляційно заявив, що вона померла, та так (прям навіть не буду повторювати, ці слова, які засіли в голові назавжди), що якби я доїхав трохи раніше, то уклав би доктора поруч!",- розповів шоумен.

Український телеведучий відверто розповів про пережите горе 8 березня

Він додав, що кожен раз емоції повертаються, коли він чує слово "мама".

"Молю тебе Боженька тільки про те, щоб ніколи з часом не забув її посмішку і сміх! І закінчу цитатою свого синочка, який на могилу бабусі прощаючись написав листівку: Бабуся! Будь щаслива на новому місці!!!!",- йдеться в публікації.

Як раніше повідомляв Главред, нещодавно Андрій Джеджула та Юлія Джеджула стали батьками. Для них це перша спільна дитина, але від попередніх шлюбів у них є дочка і син.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти