Андрій Джеджула розкрив причину нападок вагітної дружини

31 грудня 2020, 19:11
Телеведучий і актор Андрій Джеджула прояснив ситуацію зі звинуваченнями в насильстві від вагітної дружини Юлії.
Андрій Джеджула
Андрій Джеджула / Facebook

Український телеведучий Андрій Джеджула дав офіційне пояснення ситуації після того, як його дружина Юлія Джеджула кілька днів поспіль називала його абъюзером.

Юлія Джеджула натякнула на домашнє насильство, і сказала, що не хоче його бачити батьком ненародженої дитини. Крім того, дівчина задумалася про розлучення.

Насправді проблема може бути в тому, що Юлія приревнувала його до Насті Каменських, розповів Андрій у коментарі "КП.юа".

відео дня

"У мене вагітна дружина з підвищеним гормональним фоном. Тому в мене періодично прилітають тарілки, посуд різний, незв'язні звинувачення і т.д. Я звик до цього. А те, що сталося зараз — це було підживлено посиленими ревними позивами. Їй не сподобалося, що я виставив фотографію з Настею Каменських з роботи. Скажімо так, нібито для неї вона недостатньо була одягнена (посміхається). Я Настю Каменських дуже давно знаю, у нас дружні стосунки. Ви ж бачите, я на це ніяк не реагую", - розповів він.

Андрій Джеджула і Настя Каменських
Андрій Джеджула і Настя Каменських / instagram.com/djedjula

При цьому Андрій запропонував Юлії зняти побої в поліції, якщо вона звинувачує його в насильстві. Також він сказав, що дівчина з ним розлучилася рік тому, але потім знову повернулася. Він намагається не реагувати на її перепади настрою, бо майже звик. Зате ситуація з лікарнею виглядає дивною - він повернувся додому після роботи і побачив, що дружини немає.

"Ось це так виглядало: з дому пропали речі, вона коту їжі залишила на два дні і пішла кудись. Ви коли в лікарню потрапляєте, щось встигаєте зібрати? Хліб, подушку, речі? Це якась казка. Я насилу в це вірю. У неї на картці є пристойна сума грошей, вона може оплатити все що завгодно і замовити все що завгодно. Моя племінниця їй також періодично пропонує допомогу. А я там не з'явлюся", - розповів телеведучий.

Він нагадав, що займається вдома ремонтом, який почала Юля, а також зізнався, що йому заборонено спілкування.

"Мені заборонені соціальні контакти, я живу в тотальному контролі. Затримаюся десь на п'ять хвилин і починаються вже істерики і т. п. Це було і раніше, але зараз це в сотні разів сильніше плюс гормони", - поскаржився Андрій.

Зараз він вже не знає, що робити, і готовий на будь-який результат із ситуації, яка склалася, так як дуже втомився.
Нагадаємо, що Юлія Джеджула кілька днів публікує в мережі відео і робить прямі ефіри, в яких звинувачує Андрія: що він піднімає руку на неї, не турбується про неї і дитину, став не таким як раніше. Вона заявила, що у неї немає грошей, лікарню їй оплатила дочка, а Джеджула навіть не ходить до неї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти