StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Українці захейтили Яму за провокаційне фото

28 квітня 2023, 16:35оновлено 28 квітня 2023, 17:34
4775
Влад Яма продовжує дратувати своїми фото і спокійним життям
Влад Яма
Влад Яма / Колаж фото УНІАН та Instagram

Український танцюрист Влад Яма, який був улюбленцем українського телеглядача, суддею багатьох талант-шоу і вже 14 місяців живе в США, не повертаючись в Україну, потрапив у скандал.

За словами танцюриста, він знаходиться в Америці з "місією", беручи участь в концертах і різних заходах з метою допомоги ЗСУ. Але в той же самий час, українці не можуть пробачити Ямі те, що той не повернувся захищати свою батьківщину і продовжує насолоджуватися мирним життям за кордоном.

Цього разу, підписників ями обурило те, що той на своїй сторінці в Instagram виклав фото з відкритим торсом і задоволеним обличчям. Танцюрист мабуть хотів пожартувати і підписав фото "тримаємося". До слова, фото було зроблено в рамках його участі в одному з розважальних шоу, де йому потрібно було відповідати на питання, поки скляний стіл з горизонтального положення ставав вертикальним.

відео дня

Коментатори справедливо помітили, що" триматися " в США набагато легше, ніж в Україні.

Влад Яма
Влад Яма / Фото Instagram vladyama_official/

Нагадаємо, раніше український шоумен і волонтер Юрій Горбунов несподівано висловився щодо свого близького друга Олена Винника, який сильно розчарував його останнім часом і Влада Ями. Про свої почуття і образи телеведучий розповів в інтерв'ю славі Дьоміну. На думку Горбунова, зниклий Олег Винник мав би відповісти на дзвінки і повідомлення ведучого, а також, як мінімум, пояснити своє зникнення для близьких друзів.

Раніше також ведучий Влад Яма знову засвітився на вечірці в Майамі. Захід було присвячено збору коштів для України. Однак фоловеріс, незважаючи на благородну мету заходу, розлютило те, що воно проводилося російською мовою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти