StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У кого більше: Хайді Клум помірялася грудьми з відомим актором-качком

31 жовтня 2022, 14:05
Модель і Террі Крюс пограли грудними м'язами на камеру.
Хайді Клум
Хайді Клум помірялася грудьми з Террі Крюсом / instagram.com/heidiklum

Німецька модель, акторка і телеведуча Хайді Клум близька до ідеальних модельних параметрів 90-60-90 - її обсяги 94-69-94 (при зрості 176 см). При цьому Хайді ніколи не відмовляється від можливості похвалитися своїми верхніми або нижніми "94".

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram модель показала кумедний ролик, на якому грає м'язами грудей, то скорочуючи їх, то відпускаючи. На відео вона одягнена а яскраво-червоний комбінезон з глибоким декольте, так що фанати могли спостерігати за кожним рухом цього пікантного танцю.

Компанію Хайді склав американський актор і колишній гравець американського футболу Террі Крюс (Нестримні, Шахраї, Всі ненавидять Кріса).

відео дня

Актор вирішив помірятися обсягом грудних м'язів з моделлю. В результаті вийшов кумедний ролик, який припав до смаку понад 80 тис. глядачів.

Відеоролик сама Хайді залишила без підпису і обмежила фанатам можливість його коментувати.

Раніше акторка Жіночого кварталу і комік Ірина Сопонару "засліпила" фанатів сяйвом яскравого кадру, на якому вона постала одягненою в пікантний корсет від українського бренду.

Також супермодель, акторка і одна з найкрасивіших жінок ХХ століття за версією Playboy 56-річна Сінді Кроуфорд засвітила соковиті стегна в сукні-мантії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти