StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Соліста групи "Aerosmith" звинуватили в згвалтуванні і аб'юзі

30 грудня 2022, 10:28
Якась дівчина, яка була з артистом багато років тому, подала позов проти співака.
Стівен Тайлер
Стівен Тайлер / Instagram

Жінка, яка стверджує, що мала незаконні стосунки зі Стівеном Тайлером у сімдесятих роках, коли вона була неповнолітньою, подала позов проти вокаліста Aerosmith, звинувативши його в сексуальному насильстві, сексуальних побоях і навмисному заподіянні емоційного стресу.

За інформацією видання The Rolling Stones, позов був поданий відповідно до законодавства Каліфорнії, яке тимчасово скасувало строки давності за звинуваченнями в сексуальному насильстві в дитинстві.

У позові, поданому в Лос-Анджелесі, позивач Джулія Холкомб стверджує, що Тайлер переконав її матір надати йому опіку над нею, коли їй було 16 років, що, отже, дозволило їй жити з ним і вступати в сексуальні стосунки. Вона стверджує, що вони були разом з 1973 року і приблизно три роки. Журнал Rolling Stone згадав Джулію Холкомб у профілі групи 1976 року стосовно романтичного життя Тайлера.

відео дня

Вона також публічно розповіла про свій досвід із солістом групи в минулому, і позов прямо цитує власні мемуари Тайлера. У своїй книзі, не називаючи імені, Тайлер також каже, що він "майже одружився з підлітком" і що "її батьки закохалися в нього, підписали папір, щоб він отримав опіку, щоб його не заарештували, якби він вивіз її з штату. Він взяв її з собою в тур".

У позові Холкомб стверджує, що вона "була безсила чинити опір владі, славі і значним фінансовим можливостям Тайлера", і що Тайлер "примушував і переконував позивача повірити в те, що це бувъли романтичні стосунки". Холкомб стверджує, що познайомилася з Тайлером (якому на момент їх зустрічі було б 25) відразу після свого 16-річчя, коли Aerosmith давали концерт в Портленді, штат Орегон, в 1973 році. Тайлер, згідно з позовом, забрав Холкомб до себе додому, в готельний номер, де вони обговорювали вік Холкомб. Після того, як він нібито запитав, чому вона всю ніч гуляє сама, Джулія розповіла про свої домашні проблеми. Потім він "вчинив різні злочинні сексуальні дії над нею", перш ніж наступного ранку відправити її додому на таксі, йдеться у позові.

Холкомб також стверджує, що вона була вагітна сином Тайлера в 1975 році, коли їй було 17 років, але зробила аборт після того, як Тайлер наполягав на тому, щоб вона перервала вагітність після пожежі в квартирі. В якості аргументу він послався на вдихання диму і нестачу кисню у дитини. Хоча в позові стверджується, що медичний працівник сказав їй, що ненароджена дитина не постраждала від вогню.

Згідно з позовом, Холкомб вагалася чи зробити аборт, але Тайлер погрожував припинити її підтримувати, якщо вона не позбудеться дитини. Після аборту вона нібито кинула Тайлера і повернулася до Портленда, щоб змінити своє життя. Вона стала побожною католичкою, познайомилася зі своїм чоловіком і поховала свій попередній досвід з Тайлером, поки він не написав про нього у своїй книзі.

Нагадаємо, раніше відома українська співачка Ані Лорак, яка раніше заявила про те, що Костянтин Меладзе пропонував їй потрапити в шоу-бізнес через інтим, повідомила, що вона" з любов'ю і повагою " ставиться до продюсера. Артистка попросила шанувальників залишити цю тему в спокої.

За словами знаменитості, зараз люди живуть в епоху громадського осуду, де можна перекрутити і перекрутити будь-яке слово. Відповідний пост зірка опублікувала на сторінці в Instagram.

Лорак зазначила, що нещодавно з одного її інтерв'ю "були зроблені неправильні висновки", після чого "почалося необгрунтоване публічне цькування людини", до якого вона добре ставиться.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти