StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Серйозні люди сядуть за стіл переговорів": зірка Голлівуду Малкович попався на підтримці РФ

27 вересня 2023, 14:12
Відомий американський актор, режисер і продюсер, номінант на "Оскар", Джон Малкович не приховує відвертої симпатії до країни-агресора Росії.
Малкович, Росія
Малкович раніше неодноразово підтримував Росію / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Легендарний американський актор, режисер і продюсер Джон Малкович ніколи особливо не приховував симпатії до країни-агресора Росії (і навіть одного разу знявся в російському кіно). Тепер же зірка Голлівуду заявив в інтерв'ю порталу "Спектр" про те, що не підтримує світову "заборону" російських акторів і культури в цілому.

Війну, яку путінський режим розв'язав проти України, Малкович називає "справжнім жахом", проте підтримує відому тезу "хороших росіян" про те, що "у всьому винні політики".

Актор, цілком ймовірно, спеціально розігрує наївність - мовляв, незрозуміло, чому "серйозні люди не сідають за стіл переговорів". Більш того, він вважає, що і Україна, і Росія "винні в цій війні".

відео дня

"Залишається тільки сподіватися, що серйозні люди знайдуть можливість сісти за стіл переговорів і закінчити цей жах. Але поки, схоже, це не входить в стратегію жодної з воюючих сторін. Я був вражений, коли війна в Україні почалася, і все, що я спостерігаю протягом цих півтора років, буквально розриває мені серце", – підсумував Малкович.

Нагадаємо, в жовтні минулого року відомий німецький поп-артист і засновник колективу Modern Talking Дітер Болен заявив, що Європа нібито змушена "страждати від холоду" через санкції проти РФ, а єдиним правильним рішенням він бачить діалог з президентом-терористом Путіним за столом переговорів.

До того, 30 липня 2022 року відомий британський музикант Стінг зупинив свій концерт у Варшаві. І попередив глядачів - демократія в усьому світі знаходиться під загрозою. Потім музикант палко засудив війну в Україні.

До того легенда світової попмузики Пол Маккартні в черговий раз публічно підтримав Україну - цього разу на наймасштабнішому британському музичному фестивалі — Гластонбері. Ближче до кінця свого довгого сету (2 години 50 хвилин) Маккартні кілька хвилин розмахував українським прапором.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти