StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Проти Мерилін Менсона подали новий позов про зґвалтування юної фанатки

31 січня 2023, 17:23оновлено 31 січня 2023, 18:45
Новий позов проти Мерилін Менсон подала анонімна жінка - вона стверджує, що рокер кілька разів зґвалтував її в 1990-х.
Менсон
Проти Мерилін Менсон подали новий позов про зґвалтування юної фанатки / фото https://ua.depositphotos.com

Проти легендарного рок-музиканта Мерилін Менсон (справжнє ім'я –Брайан Уорнер) висунуто нове звинувачення. Нібито він в 1990-х роках піддавав сексуальному насильству неповнолітню дівчину, пише журнал Rolling Stone.

Повідомляється, що вже доросла дівчина подала позов анонімно − як "Джейн Доу". Вона стверджує, що в 1995 році зіткнулася з музикантом після концерту в Далласі (Техас), коли їй було 16 років. Менсон нібито запросив її та інших неповнолітніх фанаток до свого концертного автобуса, де запитав їх про вік та клас, в якому вони навчаються. Потім записав домашні адреси та номери телефонів. Потім, згідно з позовом, він здійснював різні злочинні дії сексуального характеру. Вік згоди в Техасі, до слова, на той момент становив 17 років.

"Позивачка відчувала біль, була налякана, засмучена, принижена і розгублена. Після того, як Уорнер закінчив, він сміявся з неї. Відповідач зажадав від позивачки забратися до біса з автобуса і пригрозив, що, якщо вона кому-небудь розповість, він вб'є її і її сім'ю", − йдеться в позові.

Адвокат Меріліна Менсона Говард Кінг заявив журналістам, що рокер "не знає позивачку і не пам'ятає, щоб коли-небудь зустрічався з нею 28 років тому". Він назвав твердження жінки" сфабрикованою казкою " і додав, що навіть сама мінімальна перевірка виявить очевидні невідповідності в її історіях, а також її велику змову з іншими неправдивими обвинувачувачами. "Брайан не підкориться цьому шантажу-і суди на нього теж не поведуться", - підсумував юрист

Нагадаємо, у 2021 році Мерилін Менсон був звинувачений у психологічному та фізичному насильстві над 15 жінками, які раніше були його партнерками.

Найвідоміша серед його жертв-голлівудська актриса Еван Рейчел Вуд, яка перебувала у відносинах з Менсоном з 2006 по 2010 рік.

Вуд говорила, що не раз отримувала погрози розправи і від шанувальників музиканта. Їх актриса сприймає вкрай серйозно: свій будинок в Нешвіллі вона обладнала куленепробивними вікнами, товстими сталевими дверима і захисним парканом, а зараз знаходиться в пошуку підходящої охоронної служби і собак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти