StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Після новин про реанімацію: чоловік Тишкевич вперше розповів про її стан

11 грудня 2023, 15:43оновлено 11 грудня 2023, 19:41
6720
Валентин Томусяк записав у лікарні звернення до шанувальників Катерини.
Валентин Томусяк, Катерина Тишкевич
Валентин Томусяк розповів про стан Катерини Тишкевич / колаж: Главред, фото: instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k, instagram.com/kateryna__tyshkevych

Українська акторка Катерина Тишкевич вже багато років страждає від хронічних головних болів через порушення біохімії в головному мозку. Поки 29-річна артистка шукала спосіб перемогти недугу (знеболюючі просто перестали працювати), її стан різко погіршився.

Чоловік Катерини, актор Валентин Томусяк, повідомив, що тиждень тому вона потрапила в реанімацію з сепсисом, та попросив допомоги у її шанувальників - донатом або молитвами.

Сьогодні Томусяк вийшов на зв'язок, щоб розповісти, як дружина себе почуває. Стан Тишкевич, яка зараз перебуває у відділенні інтенсивної терапії, лікарі оцінюють, як тяжкий. Проте актор намагається не втрачати оптимізму і дякує всім за підтримку.

відео дня

"Я зараз біля дверей інтенсивної терапії, де в одному з боксів лежить Катруся, очікуємо, поки нас впустять, аби побачити її. Нам прийшов рахунок, тож ми маємо вже розбивати банку. Перед тим, як її розбити, я б хотів вам всім і кожному окремо подякувати за вашу підтримку, донати, за кожну копійочку. Дехто питав, яка ще потрібна допомога…Повірте, кожна ваша молитва, кожне ваше побажання та навіть просто думка вже є підтримкою і допомогою. Це те, що дає сили триматися", - каже Валентин Томусяк.

Пізніше стурбований чоловік записав ще одне відео в якому розповів, що лікарі нарешті змогли озвучити по стану Каті обережно оптимістичній прогноз: "Вийшли лікарі і сказали, що насправді від сьогодні нарешті намічається позитивна динаміка. Що нарешті, саме з сьогоднішнього дня, вони хоча би намацали якусь опору. Стан Каті для них усе ще залишається важким, вони кажуть, що шлях ще довгий, але, слава Богу, позитивна динаміка є. Зараз її вивели зі сну, аби подивитись, як вона може дихати самостійно. Вона подихала, і нарешті в неї вийняли цю трубку з рота і одягли кисневу маску. Поки що так".

Валентин Томусяк
Валентин Томусяк розповів про стан Катерини Тишкевич / колаж: Главред, фото: instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k

Раніше молода дружина Віктора Павліка, бізнесвумен Катерина Репяхова, пояснила, чому вийшла заміж за артиста. Через різницю у віці її часто дорікають у шлюбі за розрахунком.

Також українську співачку і музичного продюсера Наталю Могилевську застукали з дитиною, яка називала її мамою. 48-річна артистка своїх дітей не має, хоч і не один раз заявляла, що готова до материнства.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти