StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Катерина Тишкевич в реанімації: колега акторки розкрила подробиці

11 грудня 2023, 11:44
8191
Ольга Сумська розповіла про місцезнаходження важко хворої артистки.
Ольга Сумська, Катерина Тишкевич
Ольга Сумська розповіла про госпіталізацію Катерини Тишкевич / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgasumska, instagram.com/kateryna__tyshkevych

29-річна українська акторка Катерина Тишкевич влітку 2022 року розповіла, що страждає хронічним головним болем вже близько восьми років. З тих пір артистка дізналася, що можливою причиною її страждань є порушення біохімії головного мозку, яке, ймовірно, виникло в наслідок родової травми.

Втім, навіть маючи на руках діагноз, піти на поправку Каті не вдалося - вчора її чоловік, актор Валентин Томусяк, повідомив, що 7 днів тому вона потрапила в реанімацію з сепсисом, і зараз лікарі борються за її життя.

Народна артистка України, акторка Ольга Сумська, в коментарі для Oboz.ua повідомила, що на допомогу Тишкевич за добу зібрано близько 300 тис. гривень. "Я дізналася про погіршення стану від актора Артемія Єгорова – під час вистави, яку ми грали у Запоріжжі. Перепостила повідомлення у Facebook та Instagram. Знаю, що протягом цих годин, коли стало відомо про таке лихо з Катею, зібрали понад 300 тисяч. Люди реагують, відгукуються, дякую за таку небайдужість!" - каже вона.

відео дня

Також Сумська розкрила, де саме зараз знаходиться Тишкевич. Вона зазначає, що Томусяк поки на зв'язок не виходить, але воно і не дивно, враховуючи резонанс, який справила новина про госпіталізацію Каті.

"Актор Валентин Томусяк, чоловік Каті, поки не відповідає на телефон. Його завалили, мабуть, повідомленнями. З Катею я востаннє спілкувалася пів року тому, коли вона мали проблеми з головними болями. За її словами, вона лікувалася, і ніби успішно йшла на одужання. А що сталося зараз, поки ніхто не знає достеменно. Ми всі молимося за її здоров’я. Молімося за Катрусю – нашу дівчинку. Катя перебуває в одній із лікарень Одеси", - розповіла Ольга.

Раніше молода дружина Віктора Павліка, бізнесвумен Катерина Репяхова, пояснила, чому вийшла заміж за артиста. Через різницю у віці її часто дорікають у шлюбі за розрахунком.

Також українську співачку і музичного продюсера Наталю Могилевську застукали з дитиною, яка називала її мамою. 48-річна артистка своїх дітей не має, хоч і не один раз заявляла, що готова до материнства.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти