StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Після 15 років разом: шлюб соліста "Без обмежень" розпався

27 вересня 2023, 12:31
Лідер відомого українського поп-рок-гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Ганною - після без малого 15 років шлюбу.
Танчинець, дружина
Танчинець, дружина / колаж Главред, фото УНІАН і Facebook

Соліст української поп-рок-групи "Без Обмежень" Сергій Танчинець оголосив про те, що розлучається з дружиною Ганною - з нею він прожив близько 15 років. Несподівану новину він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"За кілька днів нашому з Ганною шлюбу повинно було виповнитися 15 років. Ми не дотягли до цієї дати якихось кілька місяців. За ці роки ми пройшли не простий, але чудовий шлях разом, далі підемо кожен своїм. Я дуже сподіваюся, що наші нові шляхи будуть для нас обох легкими і щасливими, "- приголомшив шанувальників Танчинець.

56

Причину розлучення музикант називати не став. Тільки зазначив, що"винних у цій ситуації немає і так іноді відбувається в житті".

відео дня

Як запевняє музикант, вони з Ганною залишилися в хороших відносинах і надалі будуть спільно виховувати спільних дітей ‒ дочку і сина.

Нагадаємо, раніше танцівниця Валентина Мариніна розкрила подробиці терору, який їй влаштовував колишній чоловік актор Костянтин Войтенко. Вона звинуватила актора в домашньому насильстві, яке триває навіть після їх розлучення.

Також стало відомо, що 42-річний американський актор," Капітан Америка " і найсексуальніший чоловік 2022-го року за версією журналу People Кріс Еванс таємно зіграв весілля з 26-річною португальською актрисою Альбою Баптистою.

Більше зіркових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти