StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Полетіла головою вперед: з Анною Трінчер трапився конфуз на концерті

13 вересня 2023, 17:25
809
Сходи виявилися занадто крутими, а підбори співачки - занадто високими.
Анна Трінчер
Анна Трінчер ледь не впала зі сцени на підлогу під час концерту / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Українська співачка Анна Трінчер молода та амбітна - 22-річна зірка хапається за будь-яку роботу, яку їй можуть запропонувати: реклама відомих брендів, участь в різних шоу, благодійні виступи. Не соромиться вона виступати на урочистих заходах для простих українців. Наприклад, на весіллях.

На своїй сторінці в Instagram Трінчер нещодавно поділилася казусом, який стався з нею на одній з таких урочистостей. Для виступу Анни молодята організували не просто майданчик, а невелику сцену. На ній співачка виконувала свої хіти.

Пізніше Трінчер вирішила спуститися в зал, щоб заспівати з гостями, і тут-то її чекав підступ: сходи виявилася занадто крутими - співачка на високих підборах оступилася і буквально полетіла вперед у натовп.

відео дня

На щастя, в останню секунду артистці вдалося зберегти рівновагу, і вона не впала на підлогу. Концерт продовжився, і всі залишилися задоволені. "Я просто дуже віддана своїй професії", - пожартувала співачка.

Розповідаючи цю історію зі щасливим фіналом Анна Трінчер відзначила чудову енергетику під час виступу, а також подякувала українським захисникам за те, що в країні, охопленій війною, вдається зберегти подібні острівці мирного життя.

"Така шалена енергія була. Дякую нашим героям за можливість працювати. Навіть у такий час створюються прекрасні сім'ї", - каже Анна.

Анна Трінчер
Анна Трінчер ледь не впала зі сцени на підлогу під час концерту / instagram.com/annatrincher_official

Раньше Анастасія Приходько викрила Дмитра Шепелєва, який довгі роки працював в Україні, а тепер знімає шоу в окупованому Маріуполі. Співачка розповіла, що на росТБ ведучий потрапив через ліжко впливового чоловіка.

Також Валентина Марініна висловилася про нову дівчину Костянтина Войтенка, якого вона звинувачує в домашньому насильстві. Танцівниця переконана, що колишній чоловік завів роман їй на зло.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти