StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Найсексуальніший чоловік у світі таємно одружився - ЗМІ

11 вересня 2023, 14:26
Кріс Еванс та Альба Баптіста постаралися зберегти церемонію в найсуворішому секреті.
Кріс Еванс, Альба Баптіста
Кріс Еванс та Альба Баптіста одружилися / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/alba.baptista

42-річний американський актор, "Капітан Америка" і найсексуальніший чоловік 2022-го року за версією журналу People Кріс Еванс став законним чоловіком дівчини, яку вважає своєю мрією - 26-річної португальської акторки Альби Баптісти.

У травні стали ходити чутки, що пара, яка, ймовірно, перебувала у відносинах з кінця 2021 року, готується до весільної церемонії в Массачусетсі - рідному штаті Еванса, де кохані живуть разом. За прогнозами одруження призначили на кінець літа 2023.

Тепер видання PageSix заявляє, що весілля вже відбулося. Актори провели церемонію в своєму будинку в Бостоні. Серед запрошених були лише найближчі родичі та друзі.

відео дня

Відзначається, що на весіллі діяли дуже жорсткі правила конфіденційності: на вході гостей просили здати мобільні телефони, щоб вони не вели заборонену фото- і відеозйомку. Також вони підписували договір про нерозголошення.

Раніше стало відомо, що вагітна Кардашьян загриміла лікарню. 44-річна Кортні на останньому триместрі перенесла операцію - четвертий малюк дається світській левиці з великими труднощами.

Також ЗМІ повідомили, що 83-річний Аль Пачіно розійшовся з подругою через 3 місяці після народження сина. Нур Альфаллах, яка була змушена доводити батьківство дитини, планує судитися за опіку над малюком.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти