StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Показати свідомість": Коля Серга жорстко висловився про мобілізацію блогерів

26 січня 2024, 12:59
Співак Коля Серга пояснив свою позицію щодо мобілізації українських медійних осіб, які мають значний вплив у соцмережах.
Серга, мобілізація
За словами Колі Серги, блогери не повинні стати винятком у плані мобілізації / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відомий український попспівак і шоумен Коля Серга, який від самого початку повномасштабного військового вторгнення РФ захищає Україну в лавах ЗСУ, розповів, що позитивно ставиться до ідеї мобілізації відомих блогерів до війська. Про це він розповів в інтерв'ю для порталу "24 канал".

За словами артиста, блогери не повинні стати винятком, тому нарівні з іншими мають ставати на військовий облік і чітко проявляти свою громадянську позицію.

"Вони можуть мілітаризуватися, підключатися до українського опору не тільки частиною свого часу, а, як і всі, хто залучений до оборони, включатися на повну. Блогери могли б піти стати на облік, показати свою свідомість. Якщо їм повістка прийде, то пройти на КМБ і чекати розподілу", - Серга.

відео дня

Як приклад він навів відомого блогера і стримера Михайла Лебігу, який часто в Мережі робить збори на потреби української армії. Так, Коля впевнений, що хоч блогер і має потужний вплив у соцмережах, проте може робити більше.

"Я впевнений, що посада, яку обійматиме той самий Лебіга, буде пов'язана з медійною, інформаційною боротьбою, яка дуже важлива і від ефективності якої багато що залежить на фронті. Тому я повністю впевнений, що він буде мобілізований на цю посаду, як і його колеги. І вони будуть працювати 24/7 на армію, і це вже дуже важливо", - підсумував артист.

Мобілізація в Україні

Як повідомляв Главред, бронювання від мобілізації на службу в Україні нададуть діячам культури, які працюють на стратегічних підприємствах, наприклад, низці медійників.

При цьому, кількість охочих вступати до лав ЗСУ вичерпана, а в будь-якій великій війні мобілізація все одно прийде з примусу, зазначила лейтенант запасу ЗСУ Олена Білозерська.

Також, в Україні ухвалили законопроєкт №10062, який передбачає удосконалення Єдиного електронного держреєстру призовників, військовозобов'язаних і резервістів "Оберіг". Наразі документ чекає на друге читання. Однак законопроєкт розкритикував адвокат Ростислав Кравець.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти