StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коля Серга шокував зізнанням, що його брат воює на боці Росії

2 жовтня 2023, 16:45
У музиканта родичі по всій Росії, але він вважає за краще з ними не спілкуватися.
Серга зізнався, що його брат окупант
Серга зізнався, що його брат окупант / Колаген, фото скріншот YouTube, Москва 24

Відомий музикант і боєць ЗСУ Коля Серга зізнався, що у нього є родичі в Росії, від яких він відмовився. Серед них навіть є двоюрідний брат, який служить на боці окупанта.

Про це музикант розповів в інтерв'ю Андріані Кучер.

Він уточнив, що родичі підтримують режим Кремля, тому з ними він не спілкується. Рідна сестра його матері живе в Росії разом з сім'єю і дітьми. Він добре пам'ятає рідню, адже провів з нею все дитинство в Черкасах у бабусі.

відео дня

"Мій, значить, двоюрідний брат, його звуть Сергієм, і він російський військовослужбовець. Він на початку повномасштабної війни написав мамі повідомлення, щоб не виходили з будинків, все буде добре... я попросив маму, щоб вона послала його на**й. Я вважаю, що у мене більше там немає родичів", - ділиться Серга з журналісткою.

Нагадаємо, нещодавно Коля Серга розкритикував слова колишнього радника офісу президента Олексія Арестовича, який висловився про українських військових, які повернулися з фронту з посттравматичним стресовим розладом. Виконавець висміяв Арестовича, який нібито розбирається в психології і каже, що в мирному житті військові все будуть вирішувати силою.

Також Серга розкрив неприємні подробиці щодо однієї з популярних українських співачок, яка відмовилася дати концерт для українських військових.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти