StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Він стратег і супермен": двійник Путіна вислужився перед диктатором

13 липня 2023, 14:05
1934
Дмитро Грачов розповів, що особисто з Путіним жодного разу не зустрічався, але двічі показував йому "пародії" на нього ж.
Дмитро Грачов, Володимир Путін
Дмитро Грачов, Володимир Путін / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Колишній квнщик Дмитро Грачов, який дуже сильно схожий на Володимира Путіна, вже майже 20 років показує російського диктатора на сцені, але не висміює його.

Грачов розповів, що особисто з Путіним жодного разу не зустрічався, але двічі показував йому "пародії" на нього ж.

Примітно, що в своїх номерах Грачов ніколи не показує Путіна в побутових умовах. Уявляти, як Путін приходить додому, а там його чекають діти і дружина, Грачов вважає "некоректним".

відео дня

"Він стратег і супермен і багато-багато ще... І людина при всьому при цьому. Про це теж не варто забувати. <...> Це дуже сильна особистість, і найцікавіше, що глядачі не сприймають відхилення від цього образу. Якщо ти намагаєшся якось подуріти - ні. Люди якось от не розуміють, їм це і не смішно, і не цікаво", - вислужився перед російським диктатором Грачов.

Двійники російського диктатора

Раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що Кремль використовує людей, яким для схожості з російським диктатором зробили пластичні операції. Буданов уточнив, що в минулому вже виявляли двійників Путіна, які замінювали його в особливих випадках, але зараз це звичайна практика.

Як зазначив Telegram-канал Генерал СЗР, здоров'я Путіна має тенденцію до погіршення, тому на публічних заходах в РФ все частіше будуть використовувати двійника.

Тим часом російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) також розповів про двійників Путіна. За його словами, дублерів кілька, і вони беруть участь у нагородженнях та інших публічних заходах. Якщо Путін з'являється один, як це було на Різдво, значить це справжній президент РФ.

Офіцер КДБ, колишній розвідник РФ, публіцист Сергій Жирнов також говорив, що у російського диктатора Володимира Путіна є двійники. Вони виступають на сцені перед камерами від імені "директора РФ". Ризик того, що вони почнуть говорити правду, існує. Тож двійників "накачують отрутою" перед виступами.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти