Пригожин замітає сліди: у Пентагоні розповіли про двійників ватажка ПВК Вагнера

7 липня 2023, 17:41
Після заколоту ватажок "вагнерівців" перебував у Росії більшу частину часу, розповіло джерело в Пентагоні.
пригожин
Євген Пригожин може мати двійників / Скріншот , iz.ru

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин може використовувати двійників, заявив офіційний представник Пентагону.

Тим самим Пригожин намагається приховати свої пересування, тому складно з'ясувати, де він знаходиться зараз, йдеться в матеріалі The New York Times.

При цьому представник Пентагону на умовах анонімності уточнив, що після заколоту ватажок "вагнерівців" перебував у Росії більшу частину часу, пересуваючись між Москвою і Санкт-Петербургом.

відео дня

Він також додав, що досі неясно, чи був Пригожин в Білорусі, в тому числі тому, що він, очевидно, використовує дублерів, щоб замаскувати свої пересування.

Раніше глава Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов прокоментував інформацію щодо чуток про переговорах з ватажком ПВК Вагнера Євгеном Пригожиним.

Глава ГУР безпосередньо не відповів, Чи їздили його підлеглі на переговори з "вагнерівцями", але зазначив, що часто доводилося раніше бачитися з найманцями Пригожина.

Російський терорист Євген Пригожин упустив свій шанс щодо заколоту в країні-агресорі Росії, а його боягузтво призвело до ліквідації приватної військової компанії "Вагнера", ватажком якої він був. Про це раніше написав радник керівника офісу президента Михайло Подоляк.

Бунт "вагнерівців" на чолі з Пригожиним також може вплинути на збільшення допомоги Україні від західних партнерів, вважають американські чиновники.

Під час заколоту ватажка ПВК "Вагнер" Пригожина в Росії американські чиновники побачили вразливі місця російського диктатора. Заяви керівника Кремля про червоні лінії є блефом - тепер це дуже добре розуміють у Вашингтоні, про це нещодавно писало видання Politico.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти