StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Жодна російська людина не бажала українцям зла": російська актриса видала нову маячню про українців

21 грудня 2023, 14:53
7753
В українських школах нібито "переформатують дітей" і вчать викрикувати"ру**ю на ножі".
Путіністка Теличкіна вразила своїм цинізмом
Путіністка Теличкіна вразила своїм цинізмом / Колаж Главред, фото старить

Радянська і російська актриса Валентина Теличкіна, яка зіграла у фільмі "Незабудки" і серіалі "Бригада", яка багато років підтримує агресивну політику терориста Путіна видала чергову маячню, що стосується України і нападу Росії на неї.

За її версією, в українських школах нібито "переформатують дітей" і вчать викрикувати "ру**ю на ножі". Про це божевільна актриса розповіла в програмі у путініста Бориса Кочевнікова.

"Я переконана, що жодна російська людина не бажала українцям зла. Але вони чомусь стали бажати нам", - говорить російська актриса, батьківщина якої напала на мирну Україну.

відео дня

На відео -фрагмент програми Кочевникова:

Ще з 2014 року вона активно розповідала про "фашистів" в Україні і раділа анексії Криму. З листопада 2017 року актриса знаходиться в базі "Миротворець".

Нагадаємо, раніше українська актриса і резидентка "Дизель Студіо" Яна Глущенко стала жертвою безглуздої пропаганди країни на болтах. Там жовта преса взяла моду" вбивати " українських артистів - випускати новини про їх смерть з тієї чи іншої причини.

Нагадаємо, раніше завдяки українцям, які в цей момент страждають від нападу терористичної Росії і гинуть на фронті, захищаючи свої землі, саундтрек чергового російського кримінального серіалу "Слово пацана" потрапив в топи Apple Music.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти