StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Українці вивели Російський саундтрек з фільму "Слово пацана" в топи Apple Music

5 грудня 2023, 13:25
510
Маша Єфросиніна та Ірма Вітовська обурені ситуацією.
Українці дивляться російський серіал
Українці дивляться російський серіал "Слово пацана" / Колаж Главред, фото Pixabay, скришот

Завдяки українцям, які в цей момент страждають від нападу терористичної Росії і гинуть на фронті, захищаючи свої землі, саундтрек чергового російського кримінального серіалу "Слово пацана" потрапив у топи Apple Music.

Саундтрек "Пияла" - головна музична тема серіалу "Слово пацана". Це російський серіал про підлітків Казані в 80-ті, які вчаться розбою, "б'ються за асфальт".

І ось тепер і українці не гребують російського продукту і щосили дивляться новий "продукт" і активно "юзають" саундтрек в своїх соціальних мережах.

відео дня

Новина викликала резонанс в українському суспільстві, адже дійсно не налазить на голову те, як українці, які майже три роки страждають від російської агресії, не гребують російським продуктом.

Не могли обійти цю тему стороною і українські селебріті. Зокрема, окреме відео записала громадська активістка і телеведуча Маша Єфросиніна.

За її словами, вона нещодавно говорила зі своєю знайомою, мама якої залишилася жити в Маріуполі.

На відео - гнівне звернення Єфросиніної до українців:

За її словами, варто уявити собі маріупольсую ситуацію у себе в місті. "У вас не буде доступу до медичної допомоги, Інтернету, ви не зможете відкрити свій рот на іншу тему, це ж все російською мовою. За ваші дупи прямо в цю секунду гинуть українські чоловіки і жінки", - каже вона.

Обурилася ситуацією також українська актриса Ірма Вітовська на своїй сторінці в Facebook.

"Наші підлітки симпатизують російському серіалу, країни, яка вбиває наших підлітків", - звертає Ірма Вітовська увагу СБУ на ситуацію з серіалом.

На відео - Ірма Вітовська та її звернення до батьків українських дітей:

"Я не розумію ось цю залежність від ра**исткого контенту на другому році війни, коли ми втрачаємо кращих, коли за сон і спокій цих підлітків гинуть наші хлопці і дівчата. Я хочу запитати у батьків цих дітей: у вас є совість? У вас є гордість? У вас є інтелект?"- резонно запитує вона.

Нагадаємо, раніше український співак Павло Зібров розповів, як ставиться до тих, хто вважав за краще відсидітися за кордоном. "Я не можу їх засуджувати. У кожного своя нервова палітра. Люди можуть страшенно хворіти від цього. Ну залишилися там за кордоном Яма, Винник, Потап. Так, я не токсик, все норм. Ясно, що їх молотять, перемелюють в соцмережах люди прості, і вони безумовно мають рацію", - зазначає артист.

Раніше також Міністерство юстиції рф заборонило міжнародне рух ЛГБТ і визнало його дії і символіку екстремістськими. Під заборону потрапив і райдужний прапор-прайд-прапор і його зображення. Тепер за приналежність до сексуальних меншин в країні-окупанті можна отримати тюремний термін. Однак абсурдність заборони поширилася навіть на дитячий американський мультсеріал "Мій маленький поні: Дружба-це диво".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти