Настя Івлєєва роздягнулася для купання в ополонці на морозі

18 січня 2021, 20:14оновлено 19 січня 2021, 09:00
Блогер і телеведуча вирішила випробувати на собі традиційний спосіб загартовування при морозі -17.
Настя Ивлеева
Настя Івлєєва / instagram.com/_agentgirl_/

До водохресного свята вийшов новий випуск шоу Орел і решка: Дівчата, в якому ведучі Анастасія Івлєєва і Юлія Коваль познайомилися з привітними місцевими, спробували традиційні страви і намилувалися красою Казахстану та Алмати.

Юля насолоджувалася багатим відпочинком: дивилася на гори з висоти пташиного польоту, каталася на квадроциклах, пробувала делікатеси. А Настя провела вікенд зі 100 доларами в кишені, і зважилася відправитися випробувати на собі купання в крижаній воді взимку.

"Я приїхала до однієї з найкрутіших пам’яток міста Алмати, - жартома розповідає ведуча. - Шлях до неї лежить через засніжений ліс. І, якби мені сказали, що тут живе Дід Мороз, то я неодмінно повірила б, тому що дорога нагадує подорож в якийсь казковий будинок бородатого сивого чоловіка, який роздає подарунки".

відео дня
Настя Івлєєва-Орел і решка
Настя Івлєєва-Орел і решка / Новий канал

Зрештою Настя потрапила до радонових джерел "Алма-Арасан".

"Це гарячі ванни з різною температурою води, - каже Івлєєва. - У них велика концентрація хімічної речовини під назвою радон. Вважається, що така процедура відновлює організм, а також покращує його загальний стан".

Настя Івлєєва-Орел і решка
Настя Івлєєва - Орел і решка / Новий канал

Тому, переодягнувшись в купальник, Настя "пішла в бій" - в гарячі джерела під відкритим небом.

"Відчуття - кайф, - прокоментувала ведуча, занурившись в першу гарячу бочку. - Саме розуміння того, що я зараз перебуваю в лісі, високо-високо в горах, де температура -17 градусів, сиджу в маленькому чані з гарячою сірководневою водою - цілковитий захват. Мені подобається!"

Настя Івлєєва-Орел і решка
Настя Івлєєва - Орел і решка / Новий канал

Івлєєва занурилася по черзі в три різні бочки з водою, де кожна була з меншою температурою, ніж попередня. І, щоб закріпити чудодійні властивості води, після чанів занурилася в справжню ополонку.

Цей крок Настя вирішила залишити без коментарів.

Всі пригоди дівчат в новому випуску "Казахстан" шоу Орел і решка можна дивитися на сайті або на YouTube Нового каналу. Нові випуски проекту виходять щосуботи о 10: 00 в ефірі Нового канал.

Раньше Гола співачка Tayanna показала купання в ополонці взимку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти