StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Мамо, мені тут уже мало місця": Наталя Могилевська показала, як балує молодшу доньку

13 червня 2024, 11:38
6609
Наталя Могилевська зробила дуже вдалий і корисний подарунок молодшій доньці.
Наталія Могилевська
Наталя Могилевська показала відео з донькою / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Українська співачка Наталія Могилевська охоче ділиться щасливими моментами зі своїми прийомними доньками.

На своїй сторінці в Instagram зірка показала подарунок для молодшої доньки Софії. Як розповіла Наталя, дівчинка спить поруч із нею в кімнаті, тож настав час придбати для неї ліжечко побільше. Могилевська обрала ліжко зі спортивним майданчиком, тому Софія з нього просто не вилазить.

Наталія Могилевська інфографіка
Наталія Могилевська інфографіка / Інфографіка: Главред

"Моя молодша донька спить зі мною поруч у маленькому ліжку, все прекрасно, але вона до трьох-чотирьох років максимум. Чотири нам стукнуло, і вона сказала: "Мамо, мені тут уже мало місця". Я почала шукати, що є, які є ліжка класні, і знайшла від української компанії. Я не можу її зняти з ліжка. А це ліжко зі спортивним майданчиком", - поділилася співачка.

відео дня

Також артистка розповіла, що збирала ліжко разом зі старшою донькою Мішель і Софія оцінила подарунок, коли прийшла додому з дитячого садка.

"Ліжко приїхало, Софія була в дитсадку. Ми зі старшою донькою вдвох зібрали його. Молодша ще ніколи в мене не займалася спортом, і сьогодні я бачу, я розумію, що це качає прес, качає біцепс, додає їй креативу, як подолати цей спортивний майданчик, як використати його більш цікаво", - зазначила щаслива Могилевська.

Хто така Наталя Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Наталя Могилевська - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Наталя Могилевська порадувала своїх шанувальників наймилішим фото обіймів зі своєю молодшою донькою. На знімку співачка з дочкою міцно обійнялися, а маленька Софія одягнена в красиву вишиту сукню. Склалося враження, що Могилевська світиться від щастя.

А такожНаталя Могилевська оголосила про свою нову книжку "Мама тебе знайде", в яку вона вклала всю душу. Також команда співачки повідомила, що на фестивалі "Книжкова країна" відвідувачі змогли ознайомитися зі змістом книги.

Читайте більше про Могилевську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти