StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Мама, цілуватися!": Олексій Панін засвітився в міцних обіймах Вєрки Сердючки

28 травня 2023, 19:23
4747
Вєрка з мамою були раді запросити Паніна на сцену, де актор дав собі волю.
Олексій Панін, Вєрка Сердючка з мамою
Олексій Панін засвітився на концерті Вєрки Сердючки / колаж: Главред, фото: instagram.com/actor.panin, instagram.com/v_serduchka

Російський актор Олексій Панін, якого нещодавно оголосили у федеральний розшук в країні-агресорі через публічну критику рф і військову політику кремля, охоче зустрічається з українськими артистами, з багатьма з яких його пов'язує давня дружба.

Так на своїй сторінці в Instagram він опублікував ролик з концерту Вєрки Сердючки - актор був у першому ряду, і запальна артистка не упустила можливість привітати його. Вєрка покликала Паніна на сцену - запросила маму цілуватися з актором, і поцікавилася, чи будуть вони грати в піжмурки ("Піжмурки" - одна з найвідоміших кіноробіт Олексія Паніна - прим. редактора).

Актора не потрібно було просити двічі: він швидко виліз на сцену, по дорозі скидаючи піджак, під яким виявилася футболка з антипутінським гаслом "Puck Futin". Він хвацько станцював з Сердючкою та її мамою, потім Вєрка вручила йому мікрофон.

відео дня

Зі сцени Панін подякував глядачам за те, що вони прийшли, а також повідомив, що Вєрка Сердючка здійснила справжній подвиг своїм виходом на сцену, адже Андрій Данилко на той момент був хворий, і практично втратив голос.

Актор поділився цим роликом нещодавно, проте він, ймовірно, був записаний ще в лютому, коли Вєрка Сердючка виступала в Аліканте, де проживає Панін. Тоді ж представники Вєрки повідомляли про її проблеми зі здоров'ям.

Також російський актор поділився знімком з-за лаштунків, на яких позує вже з Андрієм Данилком. Панін зазначив, що не бачився з артистом 10 років, і був дуже радий зустрічі.

Олексій Панін, Андрій Данилко
Олексій Панін та Андрій Данилко після концерту / instagram.com/actor.panin

Нагадаємо, раніше Олексій Панін в інтерв'ю Дмитру Гордону вирішив зізнатися - він був упевнений, що РФ не зважиться на війну. А коли російські окупанти вторглися на територію України, до останнього сподівався, що це послужить для росіян сигналом до того, щоб повалити нині діючу владу і припинити військові дії.

Також Панін розповів, чому багато росіян підтримують війну Путіна в Україні. В інтерв'ю українській ведучій Наташі Влащенко Панін відповів на питання, як подібне беззаконня можна підтримувати.

Інші новини про Олексія Паніна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти