StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"До таких як Ані Лорак": відомий український співак заступився за Славу Камінську

3 травня 2024, 15:38
705
Андрій Кравченко висловився, як ставиться до Слави Камінської.
Слава Камінська
Андрій Кравченко виправдав Славу Камінську/ колаж: Главред, фото: instagram.com/babaslavka/

Український співак Андрій Кравченко заступився за співачку Славу Камінську, з якою записав дует на пісню "Зупини". До речі, Андрія відмовляли співпрацювати зі співачкою через те, що вона не відмовилася від російської мови і часто публікує скандальні пости в соцмережах.

В інтерв'ю Аліні Доротюк Кравченко заявив, що не готовий засуджувати Камінську і що її не можна порівнювати зі зрадниками Ані Лорак і Таїсією Повалій.

"Було все просто ідеально. Мені всі говорили: "Буде хейт, ти себе закопаєш". Я не бачу, чому я можу себе закопати. Я не можу Славу прирівнювати до таких як Ані Лорак і Таїсія Повалій. Тих, хто зрадив. Слава нікого не зраджувала, просто їй так зручно. Можливо, вона і намагається говорити українською мовою. Я не хочу її виправдовувати зараз, але це її питання", - сказав Кравченко.

Але все ж Андрій і висловився і про те, що Слава Камінська так і не відмовилася від мови країни-терориста РФ.

"Не підтримую тих людей, які говорять російською мовою, але не можу її засуджувати. Вони зробили свій вибір. Якщо це людина публічна, то аудиторія сама її засудить або не засудить. Власне, це відбувається постійно", - зазначив співак.

Дивіться відео інтерв'ю Андрія Кравченка:

Хто така Слава Камінська

Слава Віталіївна Камінська - українська співачка, учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели" (2006-2021), дизайнерка та інста-блогерка.
16 липня 2014 року Слава вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського і взяла його прізвище. 12 грудня 2014 року у пари народився син Леонард, а 6 грудня 2015 року - дочка Лаура. 1 липня 2019 року пара розлучилася.

Слава Камінська - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Слава Камінська отримала масу хейту від українців за нову пісню, яку співає мовою терористичної РФ, та ще й заспівала про "чоловіка-росіянина".

А також Слава Камінська в сторіс в Instagram проговорилася одразу за двома пунктами: по-перше назвала таємничого бойфренда своїм чоловіком, по-друге - озвучила його ім'я. Співачка раніше розповідала, що він іноземець, але звуть чоловіка Олексієм.

Читайте більше про Камінську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти