StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кайя Гербер вийшла на подіум у прозорому вбранні без білизни

17 жовтня 2022, 02:32
Донька Сінді Кроуфорд має всі шанси переплюнути свою зіркову маму по успішності.
Кайя Гербер
Кайя Гербер вийшла на подіум Alaïa в прозорій сукні без білизни / instagram.com/kaiagerber

Американська модель і акторка Кайя Гербер заслужила в світі моди особливе місце як зовнішніми даними, так і важкою працею. У 21 рік дівчина вже взяла участь в сотнях модних показів і була обличчям топових модних брендів.

На Гербер давно вже не дивляться просто як на дочку Сінді Кроуфорд. Вона - професійна модель, за честь працювати з якою потрібно поборотися.

Цього разу пощастило французькому модному дому Alaïa, який зараз очолює бельгієць Пітер Мульєр. На його сторінці в Instagram з'явилися фотографії показу нової колекції бренду, не останню роль в якому зіграла Кайя.

відео дня

На подіум вона вийшла в розкішній сукні: верх складається з чорної прозорої блузи, рукава якої закінчуються мітенками, низ - бордова спідниця в підлогу а-ля риб'ячий хвіст.

В цілому образ Гербер можна назвати стриманим - класичні лінії силуету, проста укладка, натуральний макіяж. Пікантності ж вбранню моделі додає той факт, що на подіум Кайя вийшла без спідньої білизни, так що прозора тканина не приховувала, а лише підкреслювала витончені і спокусливі форми моделі.

Раніше зірка Playboy і волонтерка Даша Астаф'єва оголила соковиті принади в леопардовому корсеті - фанати порівняли чуттєву красу співачки з Атлантичним океаном.

Також новий бойфренд Наді Дорофєєвої, ресторатор і музикант Міша Кацурін, показав оголене фото співачки на тлі відкритого вікна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти