StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відома українська співачка показала новонароджену доньку з екзотичним ім'ям

18 жовтня 2023, 18:59
775
СолоХа вже виховує старшу - Аріану, і молодшій дала дуже "солодке" ім'я.
СолоХа і Евлалія
СолоХа показала молодшу доньку та розкрила її ім'я / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloha_official

Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я - Тереза Балашова) 3 вересня вдруге стала мамою. Довгоочікувана донечка з'явилася на світ здоровою, мама теж почувала себе прекрасно.

Своє цікаве положення СолоХа приховувала до п'ятого місяця - на початку повномасштабної війни вона перенесла викидень, і до нової вагітності ставилася із забобонним трепетом. Однак обличчя новонародженої дівчинки вона не побоялася показати відразу ж після пологів.

Дитину Балашова хрестила через місяць після її появи на світ. Дівчинка отримала незвичайне ім'я - Євлалія (від давньогрецького - "та, що солодко говорить"). Скорочено - Єва.

відео дня

Сьогодні ж горда мама опублікувала на своїй сторінці в Instagram першу фотосесію немовляти - крихітка Єва, як справжня модель, позувала в зворушливих костюмчиках принцеси і маленького білого кролика. Ніжні знімки виконані в світлих, біло-рожевих тонах.

Раніше 22-річна "розлучниця" Софія Тарасова прокоментувала роман з Костянтином Меладзе, через який нібито розпався шлюб музичного продюсера з українською співачкою Вірою Брежнєвою.

Також українська шеф-кухар і суддя МастерШеф Ольга Мартиновська розповіла про новий роман. Кулінар підкреслила, що її партнер - не шеф-кухар Володимир Ярославський, відносини з яким їй часто приписують.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти