StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

І це не Ярославський: суддя МастерШеф Мартиновська розповіла про новий роман

17 жовтня 2023, 17:43
4445
Ольга Мартиновська зараз на тому етапі відносин, коли в новому партнері тебе захоплює абсолютно все.
Ольга Мартиновська
Ольга Мартиновська завела новий роман та прокоментувала стосунки з Володимиром Ярославським / колаж: Главред, фото: instagram.com/olga_martynovska

Український шеф-кухар і суддя кулінарного проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська вперше розповіла про новий роман, який, за її словами, значно відрізняється від усіх її попередніх стосунків. Подробицями кулінар поділилася в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Мартиновській часто приписують романтичну близькість з Володимиром Ярославським - її другом та колегою по проєкту. Вона не заперечує, що багато часу проводить з ним, але дружніх граней вони не переходять.

"Ні, це не Володимир. Ми з ним справжні класні друзі. Ми з Володимиром підписали договір, що ніякий секс на нашу дружбу не впливатиме, щоб її не поламати. Друга сьогодні непросто знайти. Ми цінуємо нашу дружбу. Ну Вовка нижчий за мене зростом!" - зазначає Ольга.

відео дня

Між тим її новий обранець подарував їй давно забуте почуття закоханості, а також комфорт та стовідсоткове прийняття. Шеф-кухар зізнається - вони разом ще занадто мало, щоб робити якісь прогнози, але вона дуже щаслива.

"Зараз я закохалася за багато років. Буквально місяць, як почалися стосунки. Стосунки, в яких мене люблять. Я губу не розкатаю. Ці стосунки не вписувалися в мої плани. Але це так класно. Як класно, коли тебе люблять. Він із ресторанної сфери. ... Вперше мені так комфортно, мені так подобається, тому що я вперше не намагаюся бути кращою, ніж я є. Я люблю міцно матюкнутися, і я при ньому це роблю. Не тому що я його не поважаю, а тому що він так організував наше спілкування, що я можу собі це дозволити, і він приймає це з любов’ю. І коли ти розумієш, що не потрібно бути тим, ким ти не є, це джекпот", - поділилася своєю радістю Ольга Мартиновська.

Раніше травесті-діва Монро жорстко відповіла на питання про особисте життя. Зірка натякнула, що не поділяє загальних переживань щодо пошуку другої половинки та побудови сім'ї.

Також стало відомо, що Тімур та Інна Мірошниченко хрестили прийомного сина - 2-річного Марселя. Пара вже показала перші фото з таїнства і розкрила, хто став хрещеними батьками малюка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти