StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що сталося із зіркою серіалу "Каменська" , який ховав наркотики в трусах

21 січня 2024, 17:59
1612
Путініст Руденко після безглуздих виправдань став обвинуваченим у кримінальній справі.
Анатолій Руденко
Анатолій Руденко може сісти на три роки / колаж: Главред, фото: instagram.com/to100nado

Російський актор-путініст Анатолій Руденко, зірка популярних серіалів "Каменська", "Дві долі", "Ангел-охоронець" та ін., Анатолій Руденко був затриманий і доставлений в одну з поліцейських ділянок столиці країни-окупанта в середу, 17 січня.

При обшуку під нижньою білизною артиста, в області паху, правоохоронці виявили приклеєний скотчем пакетик. У ньому містилося 5.7 грам наркотичного препарату мефедрону, який Руденко нібито знайшов на вулиці. Актор стверджує, що спершу прийняв речовину за отруту для собак, але з якої причини він вирішив клеїти це собі в інтимному місці, не уточнив.

РосЗМІ повідомляють, що зараз його випустили з поліції під зобов'язання про явку. Таке м'яке рішення було прийнято, так як раніше Руденко проблем з законом не мав.

відео дня

Проте проти Анатолія Руденка відкрили кримінальну справу. Його звинувачують у незаконному зберіганні наркотиків без мети збуту. Акторові може загрожувати до трьох років позбавлення волі.

Раніше стало відомо, як співачка-зрадниця Asti відкупилася від скандальної вечірки у Насті Івлєєвої. Колишня Українка так тряслася за рублі і свою популярність в країні на болотах, що пішла на мерзенну угоду з окупантами.

Також з'явилися подробиці про те, чому розлучилася ведуча-путіністка Лєра Кудрявцева. Новина про те, що вона пішла від свого молодого чоловіка, породила чимало чуток.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти