StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колишня дружина Тома Круза налякала фанів гематомою під оком

25 липня 2024, 10:20
138
Кеті Холмс навіть не намагалася приховати синці на обличчі.
Кеті Холмс
Кеті Холмс новини - Кеті Холмс із синцем під оком прогулялася Нью-Йорком / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Американська акторка і колишня дружина Тома Круза Кеті Холмс опинилася в центрі пікантної історії. Артистку застукали папараці під час прогулянки Нью-Йорком у вигляді, який викликав занепокоєння у її шанувальників.

Так на сайті Ace Showbiz нещодавно з'явився знімок. На ньому Кеті йде вулицею в непримітному одязі і з величезним синцем під оком. Інше око явно опухло.

Холмс не стала приховувати гематоми під сонцезахисними окулярами або косметикою. Ймовірно, акторка розраховувала, що її обличчя буде не видно в тіні від козирка бейсболки.

відео дня

Звідки у голлівудської знаменитості синці під очима - це питання залишається загадкою. Вони могли б бути наслідками уколів краси, проте 45-річна акторка завжди на публіці виступала, як адепт природного старіння.

Кеті Холмс
У такому вигляді Кеті Холмс застукали папараці / Скріншот Аceshowbiz.com

Сама Холмс не зізнається, що сталося з її обличчям. Але, на доказ того, що з нею все гаразд, вона того ж дня, коли її знімок розлетівся Мережею, у своєму блозі в Instagram виклала кілька селфі. Варто зазначити, що на фото немає й натяку на синці.

Кеті Холмс
А такою Кеті Холмс показала себе у своєму блозі того ж дня / колаж: Главред, фото: instagram.com/katieholmes

Хто така Кеті Холмс?

Кеті Холмс - американська акторка. Найбільш відома завдяки ролі Джоуї Поттер у телесеріалі "Бухта Доусона" (1998-2003). Була визнана різними виданнями однією з найпривабливіших жінок усіх часів. Була обличчям рекламних кампаній брендів Garnier, Coach, Miu Miu, Ann Taylor, Bobbi Brown тощо.

Голлівуд - останні новини:

Раніше суд виніс остаточне рішення у справі про вбивство Галини Хатчінс на зйомках фільму "Іржа". Почувши його, обвинувачений Алек Болдвін, який вистрілив у жертву, розплакався.

Також стало відомо, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек офіційно намагаються продати свій маєток - вони зв'язалися з ріелторами, щоб якнайшвидше позбутися сімейного гніздечка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти