StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Покликали ріелторів: Лопес і Аффлек офіційно намагаються продати свій маєток

13 липня 2024, 03:40
125
Елітне сімейне "гніздечко" пара Дженніфер Лопес - Бен Аффлек придбала за рік після весілля - у 2023 році. А тепер ось наважилися продати.
Лопес, Аффлек, розлучення
Лопес Аффлек офіційно виставили на продаж свій маєток у Беверлі-Гіллз / колаж Главред,фото ua.depositphotos.com

Оскароносний режисер і актор Бен Аффлек і латиноамериканська співачка/акторка Дженніфер Лопес офіційно оголосили про продаж свого величезного маєтку в елітному районі Беверлі-Гіллз у Лос-Анджелесі перед прийдешнім розлученням. Про це пише портал Page Six.

Також відомо, що особняк був виставлений на продаж через місяць після того, як у ЗМІ просочилася інформація про те, що Лопес і Аффлек хотіли продати його поза ринком нерухомості.

3456

Поки що подружжя хоче виручити 68 млн доларів США за особняк із 12 спальнями і 24 ванними кімнатами - на 8 млн доларів США більше, ніж вони заплатили, коли придбали нерухомість 2023 року.

відео дня

Також ріелтори стверджують, що особняк був вкрай якісно відремонтований "протягом останніх чотирьох місяців".

До слова, Лопес і Аффлек витратили майже два роки на пошуки свого ідеального сімейного будинку, перш ніж у травні 2023 року придбати його. У 2018 році тодішні господарі хотіли продати його за 135 млн доларів. Однак не досягли успіху і через кілька років знизили ціну до 75 млн доларів. Але Лопес і Аффлеку будинок дістався ще дешевше, проте їм довелося добряче вкластися в ремонт і заплатити великі податки.

Покликали ріелторів: Лопес і Аффлек офіційно намагаються продати свій маєток

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек новини

Нагадаємо, Бен Аффлек і Дженніфер Лопес довго перебували у стосунках і навіть були заручені. Але на початку нульових справа до шлюбу так і не дійшла.

У середині минулого року вони знову почали зустрічатися. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Пізніше Лопес представила свою 14-річну доньку Марібель Муньїс (від шлюбу з Марком Ентоні) як гендерно нейтральну особистість.

У серпні позаминулого року пара офіційно одружилася, але у 2024-му році ЗМІ почали активно писати, що він тріщить по швах - через занадто різні погляди на життя подружжя.

Вас може зацікавити таке:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти