StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Алек Болдвін плакав у залі суду: суд виніс остаточне рішення

13 липня 2024, 09:45
1739
Артистові загрожувало обвинувачення за вбивство українки.
Болдуін, суд
Болдвін, суд / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Голлівудський актор Алек Болдвін розплакався, коли суддя штату Нью-Мексико відхилив проти нього справу про ненавмисне вбивство за стрілянину зі смертельними наслідками на зйомках фільму "Іржа".

За даними Бі-Бі-Сі, суд завершився за три дні після суду над Болдвіном у Санта-Фе, у суді лише за кілька миль від того місця, де кінооператорку Галіну Гатчінс було застрелено з револьвера, який Болдвін використовував на репетиціях.

Це вдруге, коли справа проти актора припиняється після стрілянини в жовтні 2021 року. Його більше не судитимуть.

відео дня

Хто такий Алек Болдвін?

Александр Рей "Алек" Болдвін III - американський актор кіно, телебачення та озвучування, комік, кінорежисер і письменник. Лауреат премій "Золотий глобус" і "Еммі", а також номінант на "Оскар" і "Тоні", повідомляє портал "Вікіпедія".

Його адвокати стверджували, що поліція і прокуратура приховали докази - партію куль, - які могли бути пов'язані зі стріляниною. Ключовим аспектом справи було те, як бойові набої опинилися на знімальному майданчику, а адвокати пана Болдвіна поставили під сумнів перебіг розслідування і помилки, яких припустилася влада, що розглядала місце події.

Їхнє клопотання спричинило низку примітних подій: один із двох спеціальних прокурорів, які ведуть справу, подав у відставку, а суддя Мері Марлоу Соммер розпустила присяжних, щоб заслухати кількох свідків.

За словами адвоката Болдвіна, кулі могли бути пов'язані зі смертю пані Хатчінс, але були зареєстровані в іншій справі під іншим номером.

Прокурори стверджували, що боєприпаси не мали стосунку до справи і не відповідали кулям, знайденим на знімальному майданчику "Іржавості".

Однак суддя постановив, що їх все одно слід було передати команді захисту Болдвіна.

Прокурори не зможуть знову висунути обвинувачення проти Болдвіна. "Справу закрито", - заявив Бі-бі-сі адвокат Лос-Анджелеса Джошуа Ріттер.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше акторові Алеку Болдвіну буде пред'явлено звинувачення в ненавмисному вбивстві через стрілянину в кінематографістку Галину Гатчінс, яку було вбито на знімальному майданчику, коли він вистрілив із бутафорської зброї.

Раніше також Алек Болдвін, який потрапив у моторошну ситуацію, коли на зйомках у нього вистрілила рушниця і вбила опреатора-постановника з України Галину Гатчінс, заявив, що вінзакінчує свою акторську кар'єру.

Через трагедію на зйомках фільму "Іржа" він втратив 5 великих контрактів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти